Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΕΚτζήδες, προσευχηθείτε για τον γιο μου Δημήτρη - Τα ονόματα των δύο στρατιωτικών στην ΙΕΡΑ ΠΡΟΘΕΣΗ

Συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του Δημήτρη Κουκλατζή που κρατούν οι Τούρκοι μέσω του aek365

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την, προ ημερών, σύλληψη δυο Ελλήνων στρατιωτών από τους Τούρκους. Ο λοχίας ΕΠ.ΟΠ Δημήτρης Κουκλατζής και ο  ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητραιτώδης βρίσκονται ακόμα στα «χέρια» των Τούρκων, με την ελπίδα γρήγορα να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ο πατέρας του Δημήτρη Κουκλατζή, Νίκος, επικοινώνησε με το aek365 θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους ΑΕΚτζήδες. Ο Δημήτρης είναι φίλος της ΑΕΚ και ο πατέρας του αγωνιώντας για το παιδί του, αφού μας έστειλε μία φωτογραφία του από το ΟΑΚΑ, μέσω του aek365 τονίζει: «Πιστεύοντας στη δύναμη της προσευχής, παρακαλώ γι’ άλλη μια προσευχή από όλους τους φίλους ώστε ο Δημήτρης σύντομα να γυρίσει κοντά μας και να ξαναζήσει μαζί με τις οικογενειακές και τις γεμάτες ΑΕΚ στιγμές που τον συγκινούν και τις περιμένει».
----------------------------------------------------

Προς τον σεβασμιότατον μητροπολίτην κ.κ. Ανδρέα Νανάκη και τον ιερόν κλήρον της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου και Βιάννου


ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ!
Η ομόφωνη απόφαση όλων των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς  Σας, επι της προτάσεώς ΣΑΣ, να μνημονεύονται στην ΙΕΡΑ ΠΡΟΘΕΣΗ, τα ονόματα των δύο  στρατιωτικών, Άγγελου (Μητραιτώδη) και Δημήτρη (Κουκλατζή,), οι οποίοι κρατούνται από τις Τουρκικές αρχές, αποδεικνύει πράξη  κατά ΧΡΙΣΤΟΝ  και το μεγαλείο ,με το οποίο διακοσμείται η  Υμετέρα ανθρώπινη και χριστιανική ψυχή, ως και  όλων των ιερέων.
Η φιλοπατρία, η αλληλεγγύη, η άδολη χριστιανική αγάπη, η συμπαράσταση, η φιλαλληλία, η συμπόνια,  η χριστιανική διδασκαλία και η έμπρακτη ψυχολογική στήριξη των οικογενειών των δυο στρατιωτικών… ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ  ΤΩΝ !!!
Με την σκέψη και την πρακτική  αυτήν εφαρμογή  της Υμετέρας  αποφάσεως καταρρίπτονται  κάθε είδους ερωτηματικά και απορίες  περί της Ορθοδοξίας μας και μετατρέπονται σε ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ.
Θερμώς  συγχαίρομεν  και ευχαριστούμε Υμάς και προσευχόμεθα υπέρ υγείας και μακροημέρευσης, ως και  δια την ταχείαν απελευθέρωση των δύο συμπατριωτών μας.