Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

«ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ FREEMOBILITY

 Χτες, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:30 π. μ.  στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης  το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατερίνης
(ΕΕΕΕΚ Κατερίνης)  διοργάνωσε  βιωματική δράση με τον τίτλο «Ελεύθερη Πρόσβαση- Ελευθερία για να ζω» στα πλαίσια του προγράμματος Freemobility, στο οποίο πρόγραμμα συμμετέχει το ΕΕΕΕΚ Κατερίνης με πλήθος δράσεων.


Οι μαθητές των σχολείων και οι πολίτες της Κατερίνης  μαζί με τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε εργαστήρια σχετικά με την αναπηρία και τις δυσκολίες μετακίνησης και πρόσβασης στην πόλη. 


Στον επίλογο, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια με θέμα τις αλλαγές που θα πρότειναν με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης στην πόλη αλλά και την αλλαγή στάσης  των πολιτών.


Την εκδήλωση υποστήριξαν και πλαισίωσαν με την παρουσία τους  ο Δήμος Κατερίνης, το Κέντρο Στήριξης ΑμεΑ «Στηρίζω», η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, η Διασωστική ομάδα Πιερίας και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών στην Πιερία «Ολυμπιάδες».

,
Τα αποτελέσματα του προγράμματος Freemobility και οι δράσεις του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης θα παρουσιαστούν σε ειδική ημερίδα στην ΕΚΑΒΗ την ερχόμενη Τρίτη 27-02-2018 και ώρα 18:00 μ.μ.