Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΚΆΨΙΜΟ ΚΈΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΆ ΠΙΕΡΊΑΣ

Κάψιμο κέδρων στην Καστανιά Πιερίας 2018
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καστανιάς » Άγιος Αθανάσιος»
διοργάνωσε φέτος και πάλι την Κεδρογιορτή. Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκαν οι κάτοικοι της Καστανιάς και οι φίλοι τους στο προαύλιο του σχολείο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κάψιμο των κέδρων. Με καλή μουσική, λουκάνικα, πανσέτα, πίτες, κέικ, κρασί και τσίπουρο πέρασαν όλοι μια ωραία βραδιά δίπλα από την φωτιά.


Βέβαια παρόν ήταν και ο Ε. Λαγδάρης, Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, ο οποίος προσπαθεί να παραβρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις ώστε έτσι να μείνει σε άμεση επαφή με τους δημότες του, δίνοντας τους την ευκαιρία να τον μιλήσουν για τα προβλήματα τους.

Συνόδευαν τον Δήμαρχο η Β. Νικολοπούλου, Αντιδήμαρχος, ο Κ. Κακάνης, Αντιδήμαρχος με τους Δημοτικούς Σύμβουλους τον Ν. Τουλούπα, την Α. Ασλανίδου, τον Γ. Καλύβας.

Ο Π. Καζάς, επικεφαλής αντιπολίτευσης με τους Δημοτικούς Σύμβουλους, τον Δ. Σιανίδη, τον Γ. Πολυχρονίδη και τον Ο.Παπαιωάννου έκαναν την εμφάνιση τους λίγο αργότερα.

Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος ο Α. Αγγέλου, οι δυο πολιτευτές της Ν.Δ, ο Φώντας Μπαραλιάκος, και ο Δ. Μπεης.

Ιζαμπέλ Δέδε