Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΤΣΙΛΗ ΣΤΟ ΆΜΠΟΥ ΝΤΆΜΠΙ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΆΔΟΣ !!!

Η πρωταθλήτρια, η οποία κατάγεται από το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και μένει στο Αιγίνιο Πιερίας εδώ και πολλά χρόνια, θα συμμετάσχει ως
μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2018.
Η Κυριακή Κωτσίλη προκρίθηκε μετά την διάκριση της στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που έγινε από 19 Ιανουαρίου 2018 έως 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα όπου διαγωνιζόταν πάνω από 900 αθλητές από 96 Συλλόγους της Ελλάδας. Η κατάκτηση της 1ης Θέσης στο Ne-Waza System και της 2ης θέσης στο Fighting System της άνοιξε τον δρόμο για Εθνική Ομάδα Ju-Jitsu και το Άμπου Ντάμπι.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κυριακή Κωτσίλη, η οποία γεννήθηκε το 2002, μπήκε επίσης στην Εθνική Ελλάδος στο Παγκράτιο από το 2015.
Ο δρόμος για την επιτυχία είναι μεγάλος και δύσκολος. Ευτυχώς η Κυριακή δεν το διανεύει μόνη της. Έχει στο πλευρό της τους εξαιρετικούς προπονητές της, την Μαρία Ράπτη Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Στέφανο Παπαδόπουλο από τον Α.Σ.Κ.Α., και φυσικά τους γονείς της, τον Θεοδωρή Κωτσίλη και την Μαρία Γκεβρέκη, οι οποίοι την στηρίζουν και την καθοδηγούν με άριστο τρόπο. Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι χωρίς την οικονομική στήριξη των χορηγών δύσκολα θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα που συνεπάγονται με τους αγώνες, ειδικά όταν διεξάγονται στο εξωτερικό.
Αγαπητή Κυριακή, είμαστε υπερήφανοι που σε γνωρίζουμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ιζαμπέλ Δέδε

https://isabellededes.wordpress.com/