Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη του διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης

Ο Δρ.Ιγνάτιος Μεϊμάρης διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) επισκέφθηκε
(12/01) το Σ.Δ.Ε. Κατερίνης και μίλησε για θέματα βελτίωσης στάσεων και συμπεριφορών με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.


Επιπρόσθετα, ο ομιλητής εξέπληξε ευχάριστα τους εκπαιδευόμενους προσφέροντας στον κάθε ένα δωρεάν από ένα βιβλίο του «Οικογένεια και Σπίτι» (ηλεκτρονική διεύθυνση: http://interbalkaninstitute.net/family_house.htm)


Εν κατακλείδι, οι εμπειρίες του από την εν λόγω επίσκεψη αποτυπώνονται στα ακόλουθα: «Ήταν χαρά και τιμή μου να συνυπάρξω -έστω και παροδικά- με όλους τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευόμενες, μια ομάδα ανθρώπων που προς τιμήν τους έχουν τη θέληση και τον ζήλο να προχωρούν μόνον μπροστά. Γι' αυτό, αποτελούν ζωντανό παράδειγμα ότι υπάρχει κουράγιο και κυρίως διάθεση για δημιουργικά συνεργατικά πράγματα, παρά τις οικονομικά δύσκολες μέρες που περνούμε. Εύχομαι και πολλοί άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και να συμμετέχουν σε ένα σχολείο για αισιόδοξους και αποτελεσματικούς ενήλικες, στο ΣΔΕ Κατερίνης.»