Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Συνταξιούχων
Ο.Α.Ε.Ε. Ν.  Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Κουτσής, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Περδίκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Τσαλός, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Τσιμήτρης, και τα μέλη κ. Πασχάλης Εμμανουηλίδης και κα. Ελένη Μουμουλίδου. Στην συνάντηση παρευρίσκονταν η Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κα. Σταματία Βελώνη και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Πεϊδης.

Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον κ. Η. Χατζηχριστοδούλου για τη γενικότερη υποστήριξη και συμπαράσταση που παρέχει το Επιμελητήριο στο Σωματείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των συνταξιούχων ως απόρροια των δραματικών μειώσεων στις συντάξεις τους και των περικοπών στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη καθώς και η γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην συμβολή των συνταξιούχων εμπόρων που ως επιχειρηματίες κατά το παρελθόν καθόρισαν την πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη αυτού του τόπου και συνεχίζοντας ανέφερε ότι τα πλεονάσματα των ασφαλιστικών ταμείων και ειδικότερα του ΤΕΒΕ χρησιμοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στις συντάξεις. Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο το Επιμελητήριο θα στέκεται αρωγός στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια.