Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην κοπή πίτας του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ.

     Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας & Λαυρεωτικής (Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ.) πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο Κτήμα Λιάρου (οδός Λάμπτρων, Λούτσα Κούκε), σε ένα ζεστό κλίμα, καλεσμένοι και εργολάβοι με τις οικογένειές τους, απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι με φαγητό, κρασί και χορό. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Σπυρίδων Τζανίκος, καλωσόρισε τα μέλη και τους καλεσμένους, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δημιουργικότητα.


     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου και από τον Μηχανικό Πωλήσεων, κ. Αναστάσιο Δημακόπουλο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές αλλά και απόψεις για την πορεία του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού με τα μέλη του Συνδέσμου.H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν χορηγός της επιτυχημένης εκδήλωσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι κοντά στον Έλληνα ηλεκτρολόγο και εγκαταστάτη.

     Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ., κ. Τζανίκου, που ευχαρίστησε θερμά τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των εταιριών ηλεκτρολογικού υλικού, που με την χορηγία τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

.
«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»