Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αγιασμός, ετήσιος απολογισμός και κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας για τον Θρακικό Γανόχωρας

 Ιδιαίτερη χρονιά το 2018 για τον Θρακικό Γανόχωρας. Το χωριό μας, η
Γανόχωρα, κλείνει 95 χρόνια ζωής. Σήμερα λοιπόν κάναμε τον αγιασμό, το ετήσιο απολογισμό και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Εκ μέρους του Δ/Σ , ευχαριστώ θερμά τους Γανοχωρίτες, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, που όπως πάντα έτσι και σήμερα, είναι δίπλα στον Θρακικό. Το παρόν έδωσαν Πρόεδροι και Εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και τους ευχαριστούμε πολύ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης μας κ. Σοφία Ι. Μαυρίδου, εκπρόσωπος της Βουλεύτριας κ. Betty Skoufa, εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης οι κύριοι Δημήτριος ΝτούροςPopi TzoumerkaTheodoros PavlidisKirailidis ChrisostomosKatanas Nikos, ο περιφερειακός σύμβουλος Bitopoulos Stefano, η αντιπολίτευση του Δήμου Κατερίνης κύριοι Γιωργος ΚυριακιδηςMakridis NikosΑνδρέας Καρασαββίδης καθώς και οι Fontas BaraliakosΑθανάσιος Λιακόπουλος. Το παρόν έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γιώργος. Τιμούμε και ευχαριστούμε όλα αυτά τα στελέχοι τις τοπικής αυτοδιοίκησης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Τέλος ευχαριστούμε, τον κ. Αποστόλης Μοσχολούρης , Antonio Moumos , Πέτρος Σταθακόπουλοςπου κάλυψαν την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο, καθώς επίσης και την δημοσιογράφο Evi Mixolou για το ρεπορτάζ.
Επι προσωπικού, ευχαριστώ από την καρδιά μου το Δ/Σ του συλλόγου μας, Σουλης ΛευτερηςΜαρία Μακρίδου, Δημήτρη Τουμλελέ, Maria TouskaKiki Dimitriou που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το καλό του Θρακικού!