Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς τις μεταγραφές στην Καρδίτσα ο Αιγινιακός - Προσφυγή Δωματά

Ο Αιγινιακός δίχως τους νέα αποκτήματα στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δεν κατέστη εφικτό να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Ιντζίδη και Πέριτς. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι της (Κυριακή 21/1, 15.00) με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Εκτός είναι και ο Πετρούσης, ο οποίος και αυτός έχει υπογράψει στην ομάδα της βόρειας Πιερίας. Το ρεπορτάζ του Fl News αναφέρει ότι διαθέσιμοι για το ματς της 12ης αγωνιστικής είναι οι εξής:
Καραγκιόζης, Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Γκατζολάρι, Σοφιάνης, Μ. Παπαδόπουλος, Ταουσάνης, Φουρτζίου, Τσολακίδης, Κρίπας, Στόικος, Προσκυνητόπουλος.
Τη Δευτέρα (22/01) εκδικάζονται οι προσφυγές Καρακώστα, Δωματά σε βάρος του Αιγινιακού.
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού έφυγε μέσω προσφυγής από τον Αιγινιακό. Ο λόγος για τον Γιάννη Δωματά, ο οποίος κινήθηκε νομικά σε βάρος της ομάδας της βόρειας Πιερίας και η προσφυγή του έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (22/01). Ο 26χρονος επιθετικός αποτελεί έτσι παρελθόν μετά από 13 συμμετοχές και 1 γκολ με τα κυανόλευκα.
Πλην του Δωματά, τη Δευτέρα (22/01) θα εκδικαστεί ανάλογο αίτημα του Ανέστη Καρακώστα μετά την αναβολή που δόθηκε στην εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου.
https://www.footballleaguenews.gr