Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Δυνατό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου


 Πολλές φάσεις με τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο 1-1

 Ένα δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του β’ γύρου του πρωταθλήματος έκαναν οι Πιερίδες Μούσες το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου η οποία φέτος αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής  Κατηγορίας.


Αν και φιλικό το παιχνίδι δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, οι σκληρές φάσεις και φυσικά οι ευκαιρίες ήταν πολλές και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε και πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 ανταποκρίνεται στην δυναμική που εμφάνισαν οι δύο ομάδες μέσα στο γήπεδο.  


Οι Πιερίδες Μούσες, έδειξαν έτοιμες για τις αγωνιστικές απαιτήσεις του β’ γύρου που αρχίζει στις 11 Φεβρουαρίου. Σ αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Πιερίας υποδέχεται τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας.


Μέχρι τότε τίποτα δεν δείχνει πως το προπονητικό πρόγραμμα προετοιμασίας θα χαλαρώσει για τις αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών. Αντίθετα δείχνουν αποφασισμένες να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν τον β’ γύρο νικηφόρα όπως και τον πρώτο! 


Κλήρωση δώρου

Αν και δεν συνηθίζεται στα φιλικά παιχνίδια,  λόγω της αυξημένης συμμετοχής φίλων και φιλάθλων των Πιερίδων Μουσών, για την παρακολούθηση του αγώνα, το Δ.Σ. αποφάσισε και κλήρωσε δώρο στην διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Τυχερή ήταν Έφη Καραγιαννίδου που κέρδισε φιάλες με εκλεκτά κρασιά της Μακεδονίας