Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Σε ποιους σταθμούς αυξάνονται τα διόδια από τα μεσάνυχτα

Ακριβότερα κατά €0,05 έως €0,10 θα πληρώνουν τα ταξίδια τους οι οδηγοί σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, αφού από τα μεσάνυχτα της
Κυριακής αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω οι τιμές διοδίων στους βασικότερους αυτοκινητοδρόμους.
Οι νέες τιμές που ορίζονται με βάση την ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών θα ισχύσουν στους αυτοκινητόδρομους της Νέας Οδού και του Μορέα, ενώ ήδη από 1η Ιανουαρίου αυξήθηκαν και τα διόδια στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν τα διόδια στη διαδρομή από Πελασγία έως Κλειδί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, καθώς οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν προς τα πάνω για 10 λεπτά ανά διέλευση σε 10 από τους 12 σταθμούς που διαχειρίζεται ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.
Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζονται αναλυτικά οι νέες τιμές ανά αυτοκινητόδρομο και σταθμό διοδίων. Με κόκκινο χρώμα εμφανίζονται τα διόδια όπου θα γίνει η αύξηση ενώ με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι σταθμοί όπου οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με πέρυσι.
Νέα Οδός
neaodos.jpg
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
aigaiou.JPG
aigaoi.jpg
ΜΟΡΕΑΣ
moreas.jpg
Εκτός από τις αυξήσεις σε λειτουργία μπαίνει από τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Τρίτης, 9 Ιανουαρίου, ο πλευρικός σταθμός Γαβρολίμνης, στην Ιόνια Οδό, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:
neo_diodio.JPG
http://www.newmoney.gr/