Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Κάλεσμα σε σύσκεψη συνάντηση των αγροτών της Πιερίας στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ, στις 9/1/2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.00μμ. ΣΤΗΝ «ΕΚΑΒΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ομιλητής ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής  Θ. Παπακωνσταντίνου


Επί ποδός πολέμου βρίσκονται ξανά οι αγρότες και κτηνοτρόφοι όλης της χώρας αναφορικά με την πρωτοφανή αντιαγροτική πολιτική που συνεχίζει να εφαρμόζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξολόθρευσή τους. Για τον λόγο αυτό με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης και με προσωπική πρόσκληση του Προέδρου του, Γιώργου Χαρισσόπουλου,  καλούνται όλοι οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι κλπ της περιοχής,  να συμμετάσχουν την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 στις 7.00 μ.μ. σε σύσκεψη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ, με ομιλητή τον εκ των επικεφαλής της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων , αγροτοσυνδικαλιστή Θοδωρή Παπακωνσταντίνου, για να συναποφασίσουν και να συνδιοργανώσουν όλοι μαζί την μορφή του αγώνα που θα ακολουθήσει ούτως ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν οι αγρότες και οι οικογένειές τους για τα ακόμη πιο δύσκολα που έρχονται.
 Είναι η ώρα να αναλάβει ο κάθε αγρότης και της Πιερίας ξεχωριστά την ευθύνη των πράξεών του και να συμμετάσχει με την φυσική του παρουσία στην συγκέντρωση αυτή….