Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Προβολές βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας και Έκθεση Φωτογραφίας

 Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης καλωσορίζει το νέο έτος φέρνοντας στην πόλη μας  το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και μια
ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας του παγκοσμίου φήμης Διευθυντή Φωτογραφίας, Γιώργου Αρβανίτη, σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Παλαιού Παντελεήμονα.


Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Δράμας προβάλει τις βραβευμένες ταινίες της διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ της Δράμας, με ιστορία πολλών ετών κι αμέτρητων ταινιών, γιόρτασε το Σεπτέμβρη του 2017 τα 40 του χρόνια, σημειώνοντας ρεκόρ αιτήσεων συμμετοχής κινηματογραφιστών. Φέτος, παράλληλα με τις προβολές και σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π (Olympus Cultural Routes) η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης θα φιλοξενήσει στο ίδιο κτήριο και την έκθεση φωτογραφίας «ΓΥΝΑΙΚΕΣ». Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία επιλογή από 40 θαυμάσιες καλλιτεχνικές ασπρόμαυρες και έγχρωμες Φωτογραφίες της συλλογής του Γιώργου Αρβανίτη. Οι φωτογραφίες αποτελούν μία διαδρομή μέσα στο χρόνο με αναφορά στη γυναίκα. Οι γυναίκες του κόσμου και η γυναίκα μέσα από τις ποικιλόμορφες εκφράσεις της, κάτω από το φως του κόσμου (μεσογειακό, αφρικάνικο, βόρειο).

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη (1ος Όροφος) και με ώρα έναρξης τις 19.00. Το ίδιο διήμερο και στην διπλανή αίθουσα η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από 18.00-22.00.
Η είσοδος στις προβολές και την έκθεση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ