Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ


Γιατί η Σουηδία ήταν (κάποτε) ο παράδεισος των εργατών;
Αυτό που ίσχυε τον 19ο αιώνα (και δεν μας το λένε) ήταν το εξής:
Κάποιοι επιχειρηματίες που πλούτιζαν ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, διοικούσαν αφανώς την χώρα . 
Ο λαουτζίκος δεν μπορεί να διοικήσει χώρα . Είναι παραμύθι η "κοινή γνώμη" , η "λαϊκή θέληση" και άλλα παρόμοια .
Η Σουηδία έχει προικισθεί απο την Φύση με σίδηρο . Οι επιχειρηματίες που έκαναν τα VOLVO χρηματοδοτούσαν κόμματα και προωθούσαν πολιτικούς ΤΙΜΙΟΥΣ και ΞΥΠΝΙΟΥΣ που θα φρόντιζαν για το καλό της χώρας . Αυτοί οι επιχειρηματίες δεν είχαν συμφέρον να βουλιάξουν την χώρα . Ζούσαν πάνω σε αυτή την "βάρκα" , εκεί βγάζαν το ψωμί τους και δεν ήθελαν να βουλιάξει .
Η Φινλανδία είχε την ξυλεία .
Η Ολλανδία είχε τα γόνιμα χωράφια .
Κάποια στιγμή ήρθε η Νέα Τάξη που τους υποδούλωσε (τους ντόπιους επιχειρηματίες) και τώρα βλέπουμε αυτές οι χώρες να είναι γιουσουφάκια των περιουσίων ( ανεργία , λάθρο , εγκληματικότητα , φτώχεια ... ) .
Στην Ελλάδα ποτέ δεν διοίκησαν οι επιχειρηματίες του συγκριτικού πλεονεκτήματος .
Ποιοί είναι αυτοί ; Η Ελλάδα έχει προικισθεί απο την Φύση (και την Ιστορία) με ωραία τοπία , αρχαία μνημεία και ζεστή θάλασσα . Όσο και να χτυπιέται ο Σουηδός και ο Γερμανός , τέτοια πράματα δεν θα βρεί στην Βόρεια Ευρώπη .
Επομένως ( αν δεν επενέβαιναν οι ξένες πρεσβείες ) εδώ θα διοικούσαν οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ! Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδος . Χωρίς να ξεχνάμε και τον ορυκτό πλούτο : ο βωξίτης , ο χρωμίτης και τα νικελιούχα θα μπορούσαν να στηρίξουν μια ανθηρή βιομηχανία ανεμογεννητριών που δεν θα εξάγονται αλλά θα μένουν εντός Ελλάδος (και ο ΑΝΕΜΟΣ είναι μέσα στα δώρα που μας έδωσε η Φύση!)
Ο επιχειρηματίας του τουρισμού δεν επιθυμεί να βλέπει: εγκληματικότητα, ρύπανση, καμμένα δάση, αυθαίρετα κτίσματα, κακάσχημες πόλεις. 
Διότι αυτά διώχνουν τον τουρίστα . Εάν διοικούσαν οι ξενοδόχοι θα ήταν η Ελλάδα ανώτερη και από την Ελβετία. 
Εδώ ποιοί διοικούν ; Ακούσαμε για έναν γνωστό εκδότη γνωστής νεοταξικής φυλλάδας (είχε και μερικά πλεούμενα) οτι είχε ειδικό γραφείο όπου δεχόταν τους πολιτικούς για συνέντευξη . Για να κρίνει πού θα δώσει το χρήμα για την προεκλογική εκστρατεία . Γονατιστοί και τρεμάμενοι πήγαιναν οι πολιτικάντηδες . 
Πού; Στον εφημεριδά ! Θα τρελλαθούμε τελείως ! Οι εφημεριδάδες και κυρίως οι εφοπλιστές ( αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν πολιτικούς σήμερα κατ' εντολήν της Νέας Τάξης ) ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . Καρφί δεν τους καίγεται αν βουλιάξει . Στην Ελβετία έχουν την ακίνητη περιουσία τους . Είναι οι ιδανικοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης . Ποτέ δεν θα δείτε υπάλληλο της Νέας Τάξης ξενοδόχο, οινοποιό, ελαιοπαραγωγό, βιοκαλλιεργητή... Αυτοί ζούν απο αυτό το χώμα και θέλουν η χώρα να δουλεύει ρολόι .
Επειδή τον ελληνικό λαό τον πάνε για εξόντωση δεν έχει νόημα να είναι πλέον "φρόνιμο παιδί" . Είτε επαναστατήσει είτε όχι για σφάξιμο πάει . Επομένως του συμφέρει να επαναστατήσει . Συμφέρει πλέον οι ξενοδόχοι, οι οινοποιοί , οι ελαιοπαραγωγοί , οι εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων, οι επιχειρηματίες στον χώρο των ορυκτών να σχηματίσουν ένα ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (μια  Μασονία  των  ΤΙΜΙΩΝ και  ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ)   που θα χρηματοδοτεί ΤΙΜΙΟΥΣ και ΞΥΠΝΙΟΥΣ πολιτικούς (Φιλοσόφους δηλαδή) . Θα τους πάρει είδηση η Νέα Τάξη και θα θελήσει να τους χτυπήσει . Ε , και ; Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται .
---------------------------------
Απο  το  χρονολόγιο της  Παγκοσμιας  Κυβερνησης   Φιλοσοφων  στο  FACEBOOK