Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πάρκο των Χρωμάτων

 Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
στο Πάρκο των Χρωμάτων
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ  ΧΙΟΝΙΔΗ


Σε μια πανηγυρική εορταστική εκδήλωση άναψε το βράδυ του Σαββάτου το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης. Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο, ύψους 20 περίπου μέτρων που βρίσκεται στο πάρκο.
Στην τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώματος Μητροπολίτης  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.


Περιτριγυρισμένος από  μικρά παιδιά ο Δήμαρχος Κατερίνης, έδωσε  το σύνθημα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και να ανάψει το δέντρο, ενώ ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.  «Το πάρκο που αγαπάμε ντύθηκε στα γιορτινά για να υποδέχεται καθημερινά τους χιλιάδες επισκέπτες του,  τους οποίους προσκαλούμε για να απολαύσουν μια σειρά δραστηριοτήτων, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για να αποτελέσει το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, χριστουγεννιάτικο προορισμό….


 «Η άφιξη του γεννηθέντος Χριστού δεν είναι ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη μια φορά, αλλά συμβαίνει καθημερινά μέσα στις καρδιές όλων των ανθρώπων», υποστήριξε από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος και συνεχάρη το Δήμο Κατερίνης, και όλες τις υπηρεσίες του, για την φετινή διοργάνωση και τον στολισμό του πάρκου, ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά.
Η υπέροχη βραδιά κορυφώθηκε με συναυλία έντεχνης μουσικής με το σχήμα του γνωστού καλλιτέχνη Βασίλη Πρατσινάκη, ο οποίος χάρισε μια μοναδική παράσταση συνδυάζοντας αρμονικά σύγχρονες με παλαιότερες αγαπημένες δημιουργίες.