Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16 ΚΑΙ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο πιο παραμυθένιο πάρκο

Στο Πάρκο των χρωμάτων της Κατερίνης θα παραμείνει προσγειωμένο έως και τις 5 Ιανουαρίου του 2018 το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη,  περιμένοντας μικρούς και μεγάλους, για να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Παρέα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, animater, θεατρικούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ήρωες Χριστουγεννιάτικων
παραμυθιών,  χιονάνθρωπους, νεράιδες και ξωτικά και κυρίως με περισσότερες δωρεάν δράσεις και συναρπαστικές εκδηλώσεις.


Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 με την παράσταση θεάτρου Σκιών από τον κ. Στανίση «Της Κοκκώνας το σπίτι», που βασίζεται στο διήγημα του Α. Παπαδιαμάντη, ενώ στις   18:00 το ίδιο θέατρο θα παρουσιάσει την παράσταση «Τον Καραγκιόζη και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο»,  για να ακολουθήσει αμέσως μετά ένα ξεχωριστό Show με ξυλοπόδαρους.  Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ανέβουν οι  «PERO», για μια μοναδική συναυλία Swing και Rock μουσικής.


Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12:00 με το θεατρικό εργαστήρι Commedia dellarte να παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ».  Στις 18:00 το γυμναστήριο Magic μας ταξιδεύει με την χορευτική παράσταση «Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη», ενώ ακολουθεί το γνωστό show με τους ξυλοπόδαρους, που σκορπούν κέφι και χαρά, από άκρη σε άκρη στο Πάρκο. Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς στις 20:00 υποδεχόμαστε στην κεντρική σκηνή το μουσικό σύνολο της Εστίας Πιερίδων Μουσών «DE PROFUNDIS».