Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τοποθέτηση των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Luxembourg Science Center

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχοντας μία
πετυχημένη και ανοδική πορεία από το 1979 έως και σήμερα, στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει με επιτυχία να στολίζει με τα καινοτόμα προϊόντα της μεγάλα έργα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

     Πιο συγκεκριμένα, τα φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκαν στο Κέντρο Επιστημών στο Λουξεμβούργο, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017. Το Επιστημονικό Κέντρο του Λουξεμβούργου έχει διαμορφώσει ένα περιβάλλον διασκέδασης, διαδραστικής και θεαματικής ανακάλυψης και είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες. Οι επισκέπτες του, έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν φυσικά και τεχνικά φαινόμενα σε πενήντα πειραματικούς σταθμούς, στους οποίους μπορούν να ανακαλύψουν τα μαθήματα του σχολείου ως μαθηματικά, φυσική και χημεία, από μία εντελώς διαφορετική γωνία. Στη συνέχεια, αφού ανακαλύψουν τους σταθμούς μόνοι τους, μπορούν να συμμετέχουν σε ένα από τα τρία εργαστήρια, διάρκειας 1 – 2 ωρών.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A. προμήθευσε με τα καινοτόμα προϊόντα της το μοντέρνο κτίριο Luxembourg Science Center, το οποίο κοσμεί το κέντρο της πόλης και δέχεται  εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά. Η  εταιρεία συνεχίζει να παράγει καινοτόμα προϊόντα, συμβάλλοντας  ταυτόχρονα στην ώθηση της εγχώριας βιομηχανίας και στην  βέλτιστη αξιοποίηση του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει η χώρα μας. Η καινοτομία   αποτελεί βασικό συστατικό της βιωσιμότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αλλάζει άρδην την καθημερινότητα και ο πελάτης αλλάζει συνεχώς το καταναλωτικό του ταξίδι, η εταιρεία μας συνεχίζει να μελετάει και να δημιουργεί προϊόντα, σύμφωνα με τις ζητήσεις που προκύπτουν  από τις μακρο-τάσεις του αύριο.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».