Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (NOSTOS EXPO 2017)

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
΄΄NOSTOS EXPO 2017΄΄

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση NOSTOS EXPO 2017, η οποία θα διοργανωθεί στη Ναύπακτο 13-16 Οκτωβρίου 2017. Η NOSTOS EXPO είναι το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.
Ø  NOSTOS B2B meetings: Με την υποστήριξη των κατά τόπους Γραφείων ΕΟΤ του εξωτερικού συμμετέχουν καταξιωμένοι Hosted Buyers πραγματοποιώντας B2B meetings με τους συμμετέχοντες Εκθέτες. Η διαδικασία του προγραμματισμού ολοκληρώνεται εκ των προτέρων μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Ø  NOSTOS Food Tourism: Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον γαστρονομικό τουρισμό και την Ελληνική Κουζίνα. Καταξιωμένοι chefs και επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στην παραδοσιακή μαγειρική προτείνοντας μοναδικές τοπικές γεύσεις και προϊόντα που παράγονται σε όλη τη χώρα και αποτελούν σημείο αναφοράς για τη μεσογειακή διατροφή.
Ø  NOSTOS FORUM: Το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής. Απευθύνεται στους φορείς διαχείρισης προορισμών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους επαγγελματίες. Έχει σκοπό την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, την παρουσίαση ερευνών και τάσεων σε αυτές τις μορφές τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία.
Ø  NOSTOS Events & Happenings: Κατά τη διάρκεια της NOSTOS 2017 σε επιλεγμένα σημεία των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων της Έκθεσης λαμβάνουν χώρα Events και Happenings, όπως επιδείξεις mountain bike, τοξοβολίας, kite surf, sup, ιππασίας, κτλ. προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών.
Πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ώρες λειτουργίας στην ιστοσελίδα: http://www.nostosexpo.gr/
Στην παραπάνω έκθεση η Περιφέρεια μπορεί να διαθέσει το χώρο της για:
α. τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων
β. τη διοργάνωση παρουσιάσεων
γ. τη διανομή πληροφοριακού υλικού
δ. τη διοργάνωση εκδηλώσεων και
ε. τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνο 2351351262 και να αποστείλετε σχετικό αίτημα στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: s.mavridou@pieria.pkm.gov.gr