Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ EΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "OLYMPIΑ ELECTONICS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του Σχολείου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία  ΕΡΕΥΝΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΛΑΚΑΣΑ-Π.ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Α.Ε. για την δωρεά παροχή υλικού και εξοπλισμού στο σχολείο τους, για τις ανάγκες των εργαστηρίων του Τομέα Ηλεκτρολογίας. Τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, τέτοιου είδους ενέργειες υποδηλώνουν ότι πολλοί άνθρωποι στέκονται εμπράκτως αλληλέγγυοι στο δύσκολο έργο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της Παιδείας.
Η ενέργεια αυτή επίσης φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάμουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.
                                                      Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας
                                                            ΠΡΟΥΣΚΑ ΜΑΡΙΑ