Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Το 10ο δημοτικό Σχολείο στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποίησαν οι
μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου, το πρωί της Δευτέρας 02 Οκτωβρίου.


Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να συμμετέχουν βιωματικά σε μία σειρά ολυμπιακών αθλημάτων όπως π.χ.:
ΤΖΟΥΝΤΟ, ΠΑΛΗ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.


ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και όπως ο Δήμος μας διαχρονικά αποδεικνύει στην πράξη, η στήριξη και η εξάπλωση του σχολικού αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητά μας,  καθώς οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τα οφέλη της άθλησης από την παιδική ηλικία. Άλλωστε, πολλές από τις δράσεις, που υλοποιούμε κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση» σημείωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.


Από την πλευρά τους, οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι συνόδευαν τους μαθητές απεύθυναν ευχαριστίες προς τον Δήμο Κατερίνης, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων και για την παρουσία του, στην εκδήλωση του σχολείου.


Επίσης, προς τους προπονητές των συλλόγων Παπαδόπουλο Βλαδίμηρο και Σαλονικίδη Δημήτριο(ΤΖΟΥΝΤΟ), Τσεντίδη Βασίλειο (ΠΑΛΗ), Γραμμενόπουλο Γεώργιο(ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ), Νταμπάκη Βασίλειο και Ιωάννη(ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ), Σκούφα Σωκράτη(ΧΕΙΡΟΣΦΑΊΡΣΗ)  Καούνα Νίνα και Αργυροπούλου Αθηνά (ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ).