Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τελέστηκε ο Αγιασμός του παλαιστικού Συλλόγου Γ.Α.Σ Οι Ολύμπιοι Κατερίνης

 Την Κυριακή 24/09/2017 το πρωί, τελέστηκε στο κλειστό του ΤΕΙ Κατερίνης και γυμναστήριο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης ο καθιερωμένος
ετήσιος Αγιασμός του συλλόγου εν’όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο πάτερ Αγαθόνικος , από τον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής , ενώ το «παρών» έδωσαν από τον Δήμο Κατερίνης η κα. Παρτσαλίδου – Μακρίδου , ο Λιακόπουλος Αθανάσιος και ο Γιουμίδης Αλέξανδρος καθώς και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Κουκοδήμου Κωνσταντίνο.


Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Πάτερ Απόστολος, ευχήθηκε στους αθλητές και τους προπονητές καλή σεζόν και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει. Οι παρευρισκόμενη ακόμα τόνισαν την συμβολή που έχει ο αθλητισμός και ειδικά οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψαν να συνάρχουν τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες και τα πανελλήνια μετάλλια που κατέκτησαν την φετινή χρονιά ενώ ευχήθηκαν περισσότερες επιτυχίες με υγεία και πολύ δουλεία.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των Ολύμπιων κ. Καλαϊτζίδης Γεώργιος πρόεδρος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, που αρχικά ευχαρίστησε τον Πάτερ και όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις επιτυχίες τους συλλόγου την δουλεία που γίνετε στην ομάδα και τους στόχους που έχει η ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τους στόχους αναβάθμισης του συλλόγου.

Τέλος ο κ. Καλαϊτζίδης Γεώργιος ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους με υγεία και δήλωσε σίγουρος για τις επιτυχίες που θα έρθουν.