Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017

8η  ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017
 «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

Με υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ και ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:30 μ.μ. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Η έκθεση, που κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει φέτος μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων.

Τα εκθέματα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως, αγροτικά μηχανήματα, αυτοκίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δομικά-μονωτικά υλικά, κλιματισμός-ψύξη-θέρμανση-φωτοβολταϊκά, επαγγελματικός εξοπλισμός, έπιπλα, είδη σπιτιού, κουφώματα, τζάκια, φίλτρα νερού, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη, εκπαίδευση, συστήματα πληροφορικής, μηχανές γραφείου, υψηλή τεχνολογία, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες.

Για μια ακόμη χρονιά, οι διοργανωτές της έκθεσης παραχώρησαν δωρεάν περίπτερα σε κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της Πιερίας ώστε να αναδείξουν το έργο τους στην τοπική κοινωνία.
Υπάρχουν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης.
Και σε ένας υπέροχα διαμορφωμένος αύλειος χώρος σας περιμένει στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - ΚΜ όπου μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα και βράδυ !!

Ωράριο λειτουργίας
Τρίτη 3 Οκτωβρίου:4:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου : 4:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ
Είσοδος Ελεύθερη