Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ «FUSION» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 
 ΟΙ «FUSION» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Face painting, μπαλόνια, ζογκλέρ, τραγούδι και χορό προσέλκυσαν το
ενδιαφέρον εκατοντάδων μικρών και μεγάλων σ’ ένα μοναδικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια με πολυεθνικό χρώμα, στην καρδιά της Κατερίνης, την πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός Fusion International σε συνεργασία με τη νεολαία της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε κατόπιν άδειας του Δήμου Κατερίνης και με την πολύτιμη αρωγή της αντιδημάρχου κας Πιπίτσας Μακρίδου – Παρτσαλίδου, η οποία έδωσε το παρών στην εκδήλωση συγχαίροντας του διοργανωτές για την όμορφη πρωτοβουλία τους.


Το Fusion International, με βάση την Αυστραλία, πραγματοποιεί παρόμοια φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο προσφέροντας δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια με διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες. Ο οργανισμός ήταν παρών και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 διοργανώνοντας αμέτρητα φεστιβάλ σε πλατείες και γειτονιές ανά την Ελλάδα με την άδεια των τοπικών αρχών και σε συνεργασία με τοπικές εκκλησίες.


Αρχές Σεπτεμβρίου μία ομάδα του Fusion από 72 άτομα από 12 χώρες πραγματοποίησε το συνέδριό τους στις εγκαταστάσεις του Βιβλικού Κέντρου «Άργος Ζωδιάτης» στη Λεπτοκαρυά.


«Είναι μεγάλη η χαρά μας που βρισκόμαστε και πάλι εδώ στην όμορφη Πιερία και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαρά και ενθουσιασμό σε πολλές οικογένειες. Αυτή είναι η αποστολή και η δράση μας. Ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην Ελλάδα, μια χώρα που γνωρίσαμε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον αγαπάμε πολύ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Fusion, Marty Woods