Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ NOTOS
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


Όλοι/ες την Κυριακή 17/9, Τσιμισκή - Αριστοτέλους,
συγκέντρωση 10π.μ. και πορεία 12μ.μ. ενάντια στην
Κυριακάτικη Εργασία

Οι αντιστάσεις πυκνώνουν! Οι αγώνες πληθαίνουν! Έχουμε την δύναμη! Στη σθεναρή αντίσταση των συναδέλφων-ισσων του κλάδου (Public, INDITEX, LIDL, ΙΚΕΑ, MediaMarkt κ.τ.λ.) για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίαςπροστέθηκε την Κυριακή 10/9 η απόλυτα επιτυχημένη και με καθολική συμμέτοχη απεργία των εργαζομένων στα Notos!
Έχουμε τη δύναμη, εμείς οι εργαζόμενοι, όπως δείχνουν οι συνεχείς κινητοποιήσεις μας, όταν είμαστε ενωμένοι, με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση με πίστη στις δυνάμεις μας να μπορούμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας.
Ως Αντεπίθεση των Εργαζομένων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην απεργία των εργαζομένων στα Notos, θα σταθούμε στο πλευρό τους όλες τις Κυριακές που θα τους ζητάνε να εργαστούν όπως κάναμε και την Κυριακή 10/9.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι, οι αντιστάσεις είναι πολλές αλλά προς το παρόν διάσπαρτες και όχι καλά οργανωμένες, Ως Αντεπίθεση των Εργαζομένων παίρνουμε πρωτοβουλία συνάντησης και γνωριμίας όλων των εργαζομένων από τα διάφορα καταστήματα του κλάδου, να συντονίσουμε την αντίστασή μας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να οργανώσουμε ένα κοινό σχέδιο αγώνων μέχρι την τελική νίκη!
Τετάρτη 20/9 και ώρα 21:30 στο πολιτιστικό Στέκι Ίσκρα
(Αμύντα 12, δίπλα στην Αρχαία αγορά)
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας
τηλ: 2310265730blogwww.antepithesitonergazomenon.blogspot.gr/
 
Αντεπίθεση των Εργαζομένων στο Εμπόριο