Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Νικητής ο Αιγινιακός με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0)

Σε ένα δυνατό φιλικό με άρωμα Football League, ο Αιγινιακός επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 στο γήπεδο του Αιγινίου.

Με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας να μετρά ήδη δύο επίσημα ματς, αυτά για το κύπελλο κόντρα στη Βέροια, το α’ ημίχρονο κύλησε δίχως κάποιος από τους δύο «μονομάχους» να ξεχωρίζει. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη και τόσο το συγκρότημα του Κώστα Νικολαΐδη όσο και για εκείνο του Γιώργου Βαζάκα που είχε πολύ καλή παρουσία ανασταλτικά και περιόρισε το δημιουργικό κομμάτι του αντιπάλου.
Ο ρυθμός στην επανάληψη ανέβηκε αισθητά, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, καταφέροντας στο 64′ με τον Τοπαλίδη να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Μετά το τέρμα που δέχτηκε, η Αναγέννηση ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναπτύχθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αρχικά με τον Πλούμη μετά από στημένη φάση αλλά και με σουτ του Πλαβούκου που πέρασε άουτ.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Ντόγος, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Καρακώστας, Αντωνιάδης, Δωματάς, Προσκυνητόπουλος, Σισέ, Μπιλάλι, Μενικάλι, Στεργίου.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Κωνσταντινόπουλος, Σουντουρά, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Μπιτέλης, Τζέκος, Πλαβούκος. Έπαιξαν και οι: Κατσίκας, Πλούμης, Χαντζής, Καλφούντζος, Τζέλλος, Κολτσίδας, Χαντζάρας, Καπτέλι, Φλεβάρης, Μούτσιος.
Πληροφορίες από KarditsaSportiva

http://www.mikriliga.com