Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΟΥΝ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η υπόθεση του ηγέτη της Βορείου Κορέας που προβάλλεται από όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ σαν απειλή για την παγκόσμια ειρήνη,  έχει πολύ μεγάλο βάθος για το οποίο σκόπιμα πολύ λίγα είναι γνωστά.

Είχαμε στο παρελθόν παρόμοιες στοχοποιήσεις όπως ο ηγέτης του Ιράκ, ο Σαντάμ Χουσείν, της Λιβύης, ο Μουαμάρ Γκαντάφι, της Βενεζουέλας, ο Ούγκο Τράβες και τελευταία της Συρίας, ο Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Θυμόσαστε ποιον ψεύτικο λόγο επικαλέστηκαν οι δυτικοί ηγέτες για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσείν, τι σκοτεινό παρασκήνιο συμφερόντων συνέβαλλε στην εξόντωση του Καντάφι στη Λιβύη και ποιους είχε εξαγριώσει με τις επιλογές του ο Ούγκο Τσάβες της Βενεζουέλας, μια χώρα που σήμερα ζει σε ένα χάος.
Κι όμως όλοι αυτοί, όσο και αν ακούγεται αυτό παράδοξο, έχουν κάποια κοινά στοιχεία με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, μόνο που εδώ υπάρχει άλλο ένα σκοτεινό παρασκήνιο.
Και καταρχήν πόσοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Κιμ Γιον Ουν, που έχει σπουδάσει, με ποιους έχει συνδεθεί και σε ποιες τράπεζες έχει τις μεγάλες καταθέσεις του;
Όλα αυτά σκιαγραφούν άλλο ένα σατανικό θέατρο τρόμου που σκηνοθετεί η παγκόσμια ελίτ, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις.
Ποιος είναι λοιπόν ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, που προβάλλεται σαν ο μεγάλος εφιάλτης ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος;
Αξιοπρόσεκτο είναι ότι στις περισσότερες φωτογραφίες εμφανίζεται με την κλασσική χειρονομία, γνωστό διακριτικό των μασόνων.
Ο Κιμ Γιον Ουν σπούδασε σε ένα από τα καλύτερα κολλέγια της γερμανόφωνης Ελβετίας, γι αυτό και μιλάει απταίστως τα γερμανικά και είναι βαθύτατα γνώστης της δυτικής κουλτούρας και της δυτικής νοοτροπίας. Με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο.
Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αμερικανικά μπλογκ αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελβετία είχε μυηθεί στον τεκτονισμό και μάλιστα είναι του ανωτάτου 33ου βαθμού.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ