Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ…Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

10 μέρες πέρασαν από την δολοφονία αντιφασίστριας διαδηλώτριας από ναζιστή οργανωμένης ομάδας στο Σάρλοτσβιλ
της Βιρτζίνιας και χιλιάδες κόσμου από τότε, σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, διαδηλώνουν κατά του ναζισμού, του φασισμού, του ρατσισμού.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ δεν καταδίκασε την δολοφονία της αντιφασίστριας από οργανωμένο ναζί  και κράτησε ίσες αποστάσεις για τα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ, για αυτό το λόγο, τον ευχαρίστησε ο αρχηγός της εγκληματικής ρατσιστικής οργάνωσης ΚΟΥ – ΚΛΟΥΞ – ΚΛΑΝ.
Δεκάδες ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ, μαζί και μέλη της  ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ,  είχαν μαζευτεί στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνιας και θα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της <<Unite the Right>>, με σκοπό να μην επιτρέψουν την απομάκρυνση αγάλματος στρατηγού του εμφυλίου της Αμερικής, από την δημοτική αρχή του Σάρλοτσβιλ, τον Robert E Lee,  που ήταν υπέρ της δουλείας και κυρίως της δουλείας των μαύρων.
 Δηλαδή οι ακροδεξιές, ναζιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ, μαζί με την ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ, πήγαν να διαδηλώσουν υπέρ της δουλείας, των ρατσιστικών διακρίσεων με βάση το χρώμα του δέρματος και όχι μόνο, εκδήλωση που χαιρέτησε με θέρμη η << Χρυσή Αυγή >>.
Ένας από τους οργανωτές αυτού του ρατσιστικού συλλαλητηρίου ο Matthew Heimbach, το  2016, ήταν επίσημος προσκεκλημένος της << χρυσής αυγής >>.
 Εφημερίδα της << χρυσής αυγής >>, η << ΕΜΠΡΟΣ >>, τον παίρνει συνέντευξη που δείχνει καταγοητευμένος από την δράση της << χρυσής αυγής>> και δηλώνει ότι θα εφαρμόσει ίδιες τακτικές δράσης της << χρυσής αυγής >>,  σε ναζιστικές οργανώσεις  των ΗΠΑ και παράλληλα αναφέρεται και στην προγραμματισμένη ρατσιστική εκδήλωση που είχαν ανακοινώσει 1 χρόνο πριν φαίνεται, στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνιας, που μέλος ναζιστικής οργάνωσης δολοφόνησε αντιφασίστρια διαδηλώτρια πριν 10 μέρες.
Στα αιματηρά γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνιας, υπάρχει Φώτο του Matthew Heimbach που επισκέφθηκε τα γραφεία της << χρυσής αυγής >> και τον υποδέχτηκε ο ίδιος, ο αρχηγός  της, Νίκος Μιχαλολιάκος, με ναζιστικό κράνος να συμμετάσχει στις ρατσιστικές εκδηλώσεις εκεί. Βλέπετε ανάλογη φωτογραφία.
Όσο και να θέλει να κρυφτεί  και να πλασαριζέται  σαν << πατριωτική >> οργάνωση, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά και τον θαυμασμό της η << χρυσή αυγή>>, για τον ναζισμό, τον εθνικοσοσιαλισμό, για  την δράση των ναζί και ρατσιστών  πέρα από την χώρα μας.
 Γιατί και η ίδια είναι ναζιστική οργάνωση, με ημιπαραστρατιωτική δομή, έχει για ιδεολογία της τον Εθνικοσοσιαλισμό και τα στελέχη της θαυμάζουν τον Χίτλερ και όλους τους  εγκληματίες της ναζιστικής Γερμανίας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, που βούτηξαν τους λαούς, μαζί και τον δικό μας, στο αίμα, την πείνα, την δυστυχία.
Ο ναζισμός – φασισμός είναι παιδιά του συστήματος και βρίσκονται στην καρδιά του, που τους επιστρατεύουν όταν το αστικό πολιτικό σύστημα χαρακτηρίζεται από αστάθεια, δεν μπορεί να κυβερνήσει και να χειραγωγεί όπως παλιότερα της λαϊκές μάζες και τα αστικά κόμματα  απαξιώνονται πλήρως στα μάτια των λαών.
 Σε αυτό ακριβώς το σημείο αμολάνε  φασίστες και ναζί, για να εγκλωβίσουν στις γραμμές τους, θυμωμένο, απογοητευμένο λαϊκό κόσμο από της αντιλαϊκές πολιτικές υπέρ του κεφαλαίου, μέσα από την δημαγωγία, τον λαϊκισμό, το ψέμα και τον απροκάλυπτο αντικομουνισμό.
Η αποστολή τους αυτή έχει στόχο να ανατρέψει κάθε τάση ριζοσπαστικοποίησης των λαϊκών δυνάμεων, να βάλει εμπόδια στην όξυνση της ταξικής πάλης, να αποτρέψει την χειραφέτηση του λαού από την αστική πολιτική, αστική ιδεολογία και να συσκοτίσει το ταξικό περιεχόμενο της πολιτικής και εξουσίας, μέσα από εθνικοκάπηλους βερμπαλισμούς, για να αθωώσει το σύστημα της ταξικής εκμετάλλευσης και κοινωνικής καταπίεσης που είναι ο στρατηγικός της στόχος.
Οι ναζί και οι φασίστες  είναι ταξικά προσηλωμένοι , στο  να συνεχίζει το κεφάλαιο  απρόσκοπτα, να μεγιστοποιεί τα κέρδη του, από την εκμετάλλευση της εργασίας, από τον αφανισμό των μικρομεσαίων της πόλης και του χωριού, διαδικασία που συντελείται στην χώρα μας και αποτελεί νομοτέλεια της καπιταλιστικής οργάνωσης της οικονομίας.
Πλούτος, παραγωγές, πηγαίνουν σε όλο και λιγότερα χέρια, γιγαντώνουν   μονοπώλια, που καθορίζουν την οικονομική, πολιτική, κοινωνική ζωή, στο σύστημα του καπιταλισμού.
Τα μονοπώλια γιγαντώνονται, ως  απόρροια του οξυμένου ενδοκαπιταλιστικού ανταγωνισμού για περισσότερα κέρδη και ιμπεριαλιστική κυριαρχία,  που παίρνει πιο οξυμένες μορφές σε περιόδους οικονομικών κρίσεων του συστήματος, ύφεσης της καπιταλιστικής οικονομίας.
Για αυτό η << χρυσή αυγή>> συντάσσεται πίσω από ιμπεριαλιστικούς πόλους, όπως της αστικής τάξης της Ρωσίας με επικεφαλή τον Πούτιν και επαινεί τον Ντόναλντ Τράμπ, όσο και οξύμωρο να φαίνεται αυτό, αφού τον ταυτίζει με την ευρωσκεπική σκέψη που εκθειάζει η << χρυσή αυγή >>, μαζί με  ακροδεξιούς, φασίστες, ναζί, ακόμα και γιαλατζί νεόκοπους  << αριστερούς >> της Ευρώπης και της χώρας μας.
Από αυτή την σκοπιά η << χρυσή αυγή >> είναι δύναμη ταξική, εχθρική προς τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα και το χει δείξει πολλές φορές αυτό, μέσα και έξω από την βουλή.  Δύναμη αντιδραστική, αποκρουστική, που  μέσο του ψέματος, της συκοφαντίας   και της χυδαιότητας, προσπαθεί να εγκλωβίζει θυμωμένο λαό και να τους << εκπαιδεύει>> μεταξύ άλλων, για την ματαιότητα να παλέψουν για άλλη κοινωνία, άλλη οργάνωση της οικονομίας , χωρίς εκμεταλλευτές,  προπαγανδίζοντας εμμέσως και άμεσα τον μονόδρομο της καπιταλιστικής οργάνωσης της οικονομίας, με ότι συνεπάγεται αυτό για τους λαούς, για τα δικαιώματα τους, το βιοτικό τους επίπεδο, την κοινωνική προοπτική τους.
 Για αυτό είναι χρήσιμοι για το σύστημα και κυρίως σε περιόδους κρίσης του συστήματος.
Πολλά  εχέγγυα έχει ο λαός για τον ρόλο της << χρυσής αυγής>>, τους σκοπούς και στόχους της.
Ο λαός που την εμπιστεύτηκε μέσα από της λάσπες, της συκοφαντίες  και τα ψέματα της, πρέπει να την αφήσει και να την στείλει από εκεί που ήρθε.
Ο ναζισμός και φασισμός ποτέ δεν ήταν φίλοι των λαών , όσο και να φαίνεται στην  αρχή ότι έρχεται για αυτούς .
Ο ναζισμός –φασισμός είναι ανώτερη μορφή αστικής διαχείρισης- διακυβέρνησης, για την προώθηση και εφαρμογή των  συλλογικών  συμφερόντων των καπιταλιστών, μέσα από το αστικό κράτος, που αφήνουν άθικτο και απλά τον εμπλουτίζουν,  κυρίως το τμήμα που έχει να κάνει με  την  κρατική  καταστολή.
Αυτούς  υπηρετούν, και θέλουν  τους λαούς στο δόκανο της αδράνειας, της κοινωνικής απάθειας, της μη αμφισβήτησης και χρησιμοποιούν  την βία, τον αυταρχισμό, για να το πετύχουν  αυτό.
Καμιά εμπιστοσύνη σε φασίστες και ναζί, καμιά εμπιστοσύνη σε  αστικά – μικροαστικά κόμματα, σε οπορτουνιστικά κόμματα, διαχειριστές του συστήματα.
Ο λαός με αγωνιστική ταξική ενότητα των εργαζομένων , σε κοινωνική  συμμαχία με τους μικρομεσαίους της πόλης και το χωριού, να περάσει στην αντεπίθεση, ενάντια στα μονοπώλια , τον καπιταλισμό, για την κοινωνική και πολιτική ανατροπή.
Ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για τα λαϊκά συμφέροντα, βαθιά πατριωτικός αγώνας αυτός,  γιατί έχει ταξικό περιεχόμενο και είναι ενάντια στους εκμεταλλευτές και καταπιεστές του λαού.
 Όχι άλλη ολιγωρία, οι λαοί θα νικήσουν.
Σαββίδης Παναγιώτης