Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΝΑΥΆΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΪΆΜΙ :ΑΡΓΆ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΆ !!!

Ένα είναι σίγουρο: κάποιες υπηρεσίες δεν συγκινούνται ούτε με τηλεφωνήματα, ούτε με άρθρο, ούτε με βίντεο, ούτε με τηλεοπτικές εκπομπές !!!
Φαίνεται πως σε αυτές τις υπηρεσίες λειτουργεί μόνο ο βασιλικός δρόμος των επισήμων εγγράφων που φτάνουν στα γραφεία τους σε τακτά διαστήματα μέχρι να αποφασίσει ο κατάλληλος υπάλληλος ότι ήρθε η ώρα να διαβιβάσει τα έγγραφα στην Ανώτερη Αρχή !!
Η επιμονή του Προέδρου της Μεθώνης, ο οποίος ασχολείται από το 2007 με το θέμα που αφορά την ύπαρξη επικίνδυνων κατασκευών πρώην επιχειρήσεων με τις επωνυμίες » Μαϊάμι » και » Ναυάγιο » στην παραλία Μεθώνης Πιερίας, είχε ένα θετικό αποτέλεσμα: Τα επίσημα έγγραφα έφτασαν επιτέλους στην Αθήνα στα γραφεία της αρμόδιας Δ/νσης Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας.
Αναμένεται η απάντηση της ….. Ας ελπίσουμε ότι θα σεβαστεί την επιμονή του Αντώνη Μπούμπουρα, Πρόεδρος της Μεθώνης, τους κατοίκους της Μεθώνης που έβαλαν την υπογραφή τους στην διαμαρτυρία και την Περιφερειακή Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας-Θράκης που διαβίβασε την αίτηση-καταγγελία. Προπαντός θα πρέπει να σεβαστεί την δημόσια υγεία την οποία θέτουν σε κίνδυνο αυτές οι δυο εγκαταλελειμμένες κατασκευές και να δράση γρήγορα….
Ιζαμπέλ Δέδε
Υ.Γ. Ο βασιλικός δρόμος μέχρι την Αθήνα ήταν γεμάτος παγίδες και εμπόδια, ελπίζω να είναι πιο εύκολος από Αθήνα προς τα εδώ…

https://isabellededes.wordpress.com

Η αίτηση – καταγγελία του Προέδρου της Τ.Κ. Μεθώνης

οι υπογραφές των κατοίκων της περιοχής

οι υπογραφές των κατοίκων της περιοχής

το επίσημο έγγραφο διαβίβασης της Δ/νσης Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας θράκης