Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στο γήπεδο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

 Η φροντίδα για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων, προκειμένου να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για την
άθληση των δημοτών όλων των ηλικιών βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής δραστηριότητας των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.


Προς την κατεύθυνση αυτή, σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Γηπέδο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου από την τεχνική υπηρεσία. Οι εργασίες, επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Επιπλέον, γίνεται διάστρωση με κατάλληλο χώμα, για την σπορά του χλοοτάπητα που θα ακολουθήσει, εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού συστήματος στον αγωνιστικό χώρο κ.ο.κ.

«Στο Δήμο Κατερίνης αποδεικνύουμε καθημερινά το ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για την ουσιαστική στήριξη της άθλησης. Στο πλαίσιο αυτό, προϋπόθεση της ενθάρρυνσης της συμμετοχής των νέων και γενικότερα των κατοίκων σε αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί η λειτουργικότητα των αθλητικών υποδομών, η οποία συνιστά για μας προτεραιότητα» επισημαίνει σε δήλωσή του με αφορμή την συγκεκριμένη παρέμβαση, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος «εργασίες ανακατασκευής – συντήρησης εκτελούνται σε καθημερινή βάση σε όλο το εύρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους».