Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Φρόντισε έγκαιρα για τις ανανεώσεις ο Αιγινιακός - Ερώτημα οι ξένοι

Ο Αιγινιακός ήταν μία από τις λίγες ομάδες που ανανέωσαν συμβόλαια πριν τον Ιούλιο.
Μεταξύ των πολλών ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό είναι ο Αιγινιακός. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» ήταν από τους λίγους που φρόντισαν να ανανεώσουν συμβόλαια, ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που δεν περάσουν τη διαδικασία αδειοδότησης.
Οι περιορισμοί, όπως είναι γνωστό, επιτρέπουν ανανεώσεις συμβολαίων μέχρι 30 Ιουνίου και η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό πως θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν οι Τόλιος, Ζούρκος, Αντωνιάδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Γκατσολάρι και Παπαδόπουλος.

Η μόνη αλλαγή σχεδιασμού του Αιγινιακού σε ό,τι αφορά στην άδεια θα είναι στους ξένους.
Την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης περιμένει ο Αιγινιακός. Ωστόσο, ο σχεδιασμός δεν εξαρτάται απόλυτα από την άδεια. Οι «κυανόλευκοι» έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με νεαρούς. Βέβαια, αν δεν πάρουν άδεια, τότε θα διαφοροποιηθούν οι κινήσεις τους σε ό,τι αφορά στους ξένους.
Οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους 8 Έλληνες, οπότε εάν ο Αιγινιακός επιτύχει στη διαδικασία είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξει για επιπλέον περιπτώσεις από την αγορά του εξωτερικού.