Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας η Ψωμιάδου Μαγδαληνή των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης

 Στην προετοιμασία την Εθνικής ομάδας Πάλης Κορασίδων και Παίδων βρίσκεται η Ψωμιάδου Μαγδαληνή των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης .Η προετοιμασία γίνεται από
της 6 έως 21 Ιουλίου στην Καλαμπάκα με σκοπό την προετοιμασία των Αθλητών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Η αθλήτρια των ΟΛΥΜΠΙΩΝ έχει πάρει μέρος σε άλλες δυο προετοιμασίες φέτος μια στο Κιλκίς και μια στις Σέρρες. 


Τα κορίτσια και αγόρια της Εθνικής ομάδας προπονούνται υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών κ.Δεσκουλίδη Παράσχου και κ.Χριστοδουλάκη Ανδρέα, καθώς και των φιλοξενούμενων από το Ιράν: Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν κ.Ghasem Ghassabian και το μέλος της UWW Scientific Commission, καθηγητή της Exercise Physiology του Πανεπιστημίου του Guilan Rasht Ιράν Dr.Bahman Mirzaei.  
Είναι τιμή μας να έχουμε μια αθλήτρια μας στην Εθνική ομάδα. Φέτος τα κορίτσια μας ήταν σε όλα τα πανελλήνια στα μετάλλια με αποκορύφωμα τις παν κορασίδες που στο ομαδικό στο πανελλήνιο κατέκτησαν την δεύτερη θέση. 

Πλέον τα κορίτσια των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ανταγωνίζονται σε επιτυχίες τα αγόρια μας δήλωσε ο πρόεδρος της Ομάδας Καλαϊτζιδης Γεώργιος.