Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Αιγινιακός: Συμφωνία με δύο στην έξοδο ο Ζγκούρη

Στον Αιγινιακό τονίζουν πως οι Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν.
Σε συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει έρθει ο Αιγινιακός. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ στο FL News. Πρόκειται για τον Θωμά Παπαδόπουλο και τον Ενέα Γκατσολάρι.
Ο πρώτος κατέγραψε 13 συμμετοχές με την ομάδα της βόρειας Πιερίας και ο δεύτερος κατέγραψε 33 συμμετοχές και βρήκε 4 φορές δίχτυα.

Ο πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού, Ροντιόν Ζγκούρη αποτελεί παρελθόν από τους «κυανόλευκους».
Μετά τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σλάβια Σόφιας (διαβάστε εδώ), ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό. Ο λόγος για τον Ροντιόν Ζγκούρη, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας. 
Ο 29χρονος επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό, με τον ίδιο να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας. Από την ΠΑΕ, μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν έγινε κουβέντα ανανέωσης, ούτε με τον ίδιο, ούτε με τον Παπουτσογιαννόπουλο. Υπενθυμίζεται πως ο Ροντιόν Ζγκούρη έπαιξε σε 30 ματς φέτος με τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Αιγινιακό με 8 τέρματα.