Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Με Σβαρνόπουλο ο Αιγινιακός

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού fund που επένδυσε στον Αιγινιακό, Θωμάς Σβαρνόπουλος, μίλησε στο Fl News.
Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί το γερμανικό fund που αποφάσισε να εμπλακεί στον Αιγινιακό. Μάλιστα μιλώντας στο Fl News έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε αυτούς που εκπροσωπεί και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Νιώπα. Ο Σβαρνόπουλος ανέφερε για το ποιόν των επιχειρηματιών:
«Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν διάφορες εταιρείες, που ασχολούνται για παράδειγμα με το κρασί, τα αλουμίνια και άλλα. Μένουν σε Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία. Στην Ελλάδα θα έρθουν μόλις κλείσει οριστικά το deal, αν και όσο είμαι εγώ εδώ δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για την άφιξή τους, αφού με εμπιστεύονται».
Πρόσθεσε: «Θα προχωρήσουμε μαζί με τον κ. Νιώπα. Είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος που μας έβαλε στο σπίτι του. Όλα θα γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του». Όσο για το ρόστερ και το θέμα του προπονητή; «Έχει μείνει ο κορμός. θα επιδιώξουμε να φέρουμε και άλλους νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Όσο για τον προπονητή, θα περιμένουμε να περάσει ο γάμος του, αυτός είναι που θέλουμε. Έχει ακόμη άδεια και θα δούμε».