Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην Παραλιακή ζώνη - Καθαρισμός και κόψιμο των χόρτων στη «Γρέβενη» της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας


 Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην Παραλιακή ζώνη
Καθαρισμός και κόψιμο των χόρτων στη «Γρέβενη» της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας


Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά, που απαιτούνται, για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου κ.α. κοινόχρηστων χώρων και με την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, διασφαλίζεται καθημερινά και συστηματικά στην Παραλιακή ζώνη, καθώς και στο σύνολο του Δήμου, η βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων χώρων πρασίνου.


Προς την κατεύθυνση αυτή, την αποψίλωση της ανεπιθύμητης βλάστησης στα ερείσματα των οδών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων στην τοποθεσία «Γρέβενη», στη  Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας, ολοκλήρωσαν το περασμένο διήμερο, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου.


«Εν όψει της τουριστικής περιόδου, κατόπιν υπόδειξης της υπηρεσίας και σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής διαθέσαμε μηχανήματα και προσωπικό και προχωρήσαμε αποτελεσματικά στον πλήρη καθαρισμό του οικισμού από χόρτα κ.λ.π.» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Τσιουκάνης.