Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Τα χρυσά κορίτσια των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης

 Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα πάλης των Ολύμπιων Κατερίνης. Στην Μεσσήνη της Καλαμάτας τα κορίτσια κατάφεραν να κατακτήσουν τα χρυσά
πανελλήνια μετάλλια στην κατηγορία τους αλλά και στο ομαδικό οι Ολύμπιοι την δεύτερη θέση στην Ελλάδα.
  

1η στα 40 κιλά (αν και ήταν η ελαφρύτερη στην κατηγορία της) η Κούνκελ ‘Εμμα που αγωνιστικέ για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.
1η στα 70 κιλά η Ψωμιάδου Μαρία.


Να αναφέρουμε ότι τα κορίτσια που κατέκτησαν την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την πρόκριση τους στο πανελλήνιο είναι η Ψωμιάδου Μαρία στην προκριματική φάση στον Ευρωπό και η ‘Εμμα στην Αθήνα.


Αξιοσημείωτο είναι ότι στους αγώνες που δώσανε στις προκριματικές φάσεις αλλά και στο πανελλήνιο δεν δώσανε πόντο σε κανένα αγώνα κερδίζοντας κατά κράτος τις αντιπάλους τους.
Η επιτυχία έρχεται σε συνέχεια αυτής των αγοριών, οι οποίοι κατέκτησαν στην ίδια διοργάνωση την τρίτη θέση στην Ελλάδα στο ομαδικό.


Στους Ολύμπιους αυτήν την στιγμή, στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Κανελλοπούλου 2, προπονούνται 15 κορίτσια διαφόρων ηλικιών καταρρίπτοντας τον μύθο ότι η πάλη δεν είναι για τα κορίτσια .


Έτσι οι μικρές Αθλήτριες ακολούθησαν σε επιτυχίες τις μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες του συλλόγου Ψωμιάδου Μαγδαληνή 2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και συμμετοχή στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. 
Η Λυκοπούλου Νένα 
2η στο πανελλήνιο Νεανίδων 
2η στο πανελλήνιο Γυναικών 
ενώ στο σχολικό πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανέβηκε επίσης στο δεύτερο σκαλί του βάθρου έχοντας δικαίωμα σε μόρια για τις εξετάσεις που διαγωνίζεται φέτος για την εισαγωγή της στις ανώτερες σχολές  (ΑΕΙ – ΤΕΙ).