Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ
Τους κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους, Δήμαρχο,
Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων,
Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων
Βέροια


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στις 8-5-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ
1ο :
Επί εισήγησης της Ο.Ε. για τη σύναψη δανειακής σύμβασης για αναχρηματοδότηση του υφισταμένου δανεισμού του Δήμου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 20/2017 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων και ισολογισμού χρήσης 2016.
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 14/2017 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο» Βέροιας, περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων και ισολογισμού χρήσης 2016
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη α) ενστάσεως του εκπτώτου αναδόχου του έργου «Οδική σύνδεση οικισμού Κάτω Βερμίου με τον οικισμό Άνω Βερμίου» και β)  πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του παραπάνω έργου.
ΘΕΜΑ
5ο :
Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών (Β΄ κατανομή έτους 2017).
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπ/σης για την κάλυψη δαπάνης υλοποίησης του θεσμού του εθελοντή σχολικού τροχονόμου.
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη α) πρόωρης λύσης της μίσθωσης τμήματος του υπ’ αριθ. 12 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Καστανιάς και β) κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου του δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Ν.Νικομήδειας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Ν.Νικομήδειας.
ΘΕΜΑ
9ο :
Έγκριση ή μη επικαιροποιημένου μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο του έτους 2017στον Δήμο Βέροιας.
ΘΕΜΑ
10ο :
Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια δίσκου μνημοσύνου και άλλων κερασμάτων.
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Βέροιας
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με το Λύκειο των Ελληνίδων-Παράρτημα Βέροιας
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την προμήθεια α) τροφίμων και β) γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό, για τη λειτουργία δομών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2018.
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας σύνταξης πράξης εφαρμογής στις Π.Ε. 2,3,4,5,7 της Δ.Κ. Μακροχωρίου.
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας σύνταξης μελέτης με τίτλο «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και Πράξη εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες ΠΕ1β, σε τμήμα του της ΠΕ1α του οικισμού Βεργίνας και στην Π.Ε.2β του οικισμού Παλατιτσίων»
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση στέγης 8ου Νηπιαγωγείου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού κέντρου»
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος».
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση χώρου στις πηγές Λευκόπετρας»
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Παρέμβαση για την ασφαλή χρήση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 316».
ΘΕΜΑ
21ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Βέροιας  για την πιστοποίηση τους»
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ. Παύλου  για την πιστοποίηση τους»
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά  για την πιστοποίηση τους»
ΘΕΜΑ
24ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος  για την πιστοποίηση τους»
ΘΕΜΑ
25ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας παροχής ξενοδοχειακού καταλύματος
ΘΕΜΑ
26ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας διοργάνωσης επιμορφωτικής ημερίδας
ΘΕΜΑ
27ο :
Έγκριση ή μη α) επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Γεωργία Ανδρέου, β) δαπάνης, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) διάθεσης της πίστωσης.
ΘΕΜΑ
28ο :
Έγκριση ή μη α) διακοπής προστίμου διατήρησης αυθαίρετης κατασκευής και β) τοποθέτησης της αριθ. 40/2015 έκθεσης αυτοψίας στο Αρχείο.
ΘΕΜΑ
29ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού των κληρονόμων του Δ.Τασιούλη από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ
30ο :
Επί αιτήματος της Α.Μπύρνα για την προσθήκη νέας κατηγορίας στην υπ’ αριθ. 10/2000 επαγγελματική άδεια πωλητή λαϊκών αγορών
ΘΕΜΑ
31ο :
Έγκριση ή μη α) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου στο Δήμο Καζανλάκ Βουλγαρίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της «Εορτής των Ρόδων», β) δαπάνης για την προμήθεια αναμνηστικού δώρου και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.
ΘΕΜΑ
32ο :
Έγκριση ή μη α) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου στον Δήμο Κουρσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, β) δαπάνης για την προμήθεια αναμνηστικού δώρου και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.
ΘΕΜΑ
33ο :
Επί αιτήματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας του οικισμού Κομνηνίου.
ΘΕΜΑ
34ο :
Επί αιτήματος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Ι.Σαφαρίκα – Ι.Μπαρμπαρούση για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ



                                                                     ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ