Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Την Τετάρτη 10 Μαΐου, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης

 Την Τετάρτη 10 Μαΐου, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας επισκέφθηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης.
Αρχικά έγινε μια σύντομη ενημέρωση για την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής από τον συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη, ο οποίος επεσήμανε πως αφού τίποτα δεν ακούγεται από τα Μέσα Ενημέρωσης, είναι φανερό πως οι ανυπόστατες κατηγορίες του συστήματος καταπέφτουν μία μία και η τελική απόφαση θα δικαιώσει το κίνημα.


Ακολούθως ο βουλευτής Γιάννης Σαχινίδης μετέφερε στους παρευρισκόμενους το κλίμα και το παρασκήνιο που υπάρχει από την Βουλή των Ελλήνων, εκεί που γίνεται εκπληκτικό έργο από την Χρυσή Αυγή αλλά καλύπτεται από μια εκκωφαντική σιωπή από τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες, που επιθυμούν την φίμωση του κινήματος. Ανέφερε το βρώμικο ρόλο που παίζουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής στην εξαθλίωση του Έλληνα και στην υποταγή προς τους ξένους δανειστές. 


Μάλιστα μέλη Γερμανικής αποστολής που επισκέπτονταν την Βουλή, χαρακτηριστικά ανέφεραν, πως μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους βομβάρδισαν με σκληρές ερωτήσεις και τοποθετήσεις ενώ οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων… τους ΄΄έγλυφαν΄΄. Τέλος επεσήμανε αυτό που είναι γνωστό πια σε όλους τους Έλληνες, πως όταν το σύστημα θέλει να κάνει την βρώμικη δουλειά του, αναλαμβάνουν πάντα κυβερνήσεις της Αριστεράς.