Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Το Survivor της Δανίας θα γυριστεί στη βόρεια Πιερία

Ως γνωστόν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός με το
"Survivor", που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης ωστόσο όμως κάτι ανάλογο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Τέτοια περίπτωση είναι ένα τηλεπαιχνίδι, το "Mesternes Mester" ("Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών") στη σκανδιναβική τηλεόραση, που θα γυριστεί σε περιοχές της βόρειας Πιερίας και αναμένεται να σπάσει τα μηχανάκια τηλεθέασης στην όμορφη αυτή χώρα του βορά.


Συγκεκριμένα παράγοντες της εταιρίας παραγωγής του παιχνιδιού με γνωστό Ευρωπαϊκό tour operator, επισκέφτηκαν περιοχές στη βόρεια Πιερία κι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν, τις οποίες θεωρούν κατάλληλες για να λάβει χώρα το δημοφιλές παιχνίδι...


Από όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής τα περισσότερα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις μαγευτικές παραλίες του Κούτσουρου, του Άι Γιάννη, ανάμεσα στους οικισμούς του Μακρυγιάλου και της Μεθώνης, στις Αλυκές Κίτρους, ενώ κάποιες πίστες θα διαμορφωθούν κατάλληλα δίχως να επιβαρύνουν το περιβάλλον, στη περιοχή του δέλτα κοντά στη πίστα Αιγινίου. 



Τα συμβούλια των αρχηγών θα πραγματοποιούνται στον Κολινδρό, στο χώρο του αθλητικού του κέντρου.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2017 αμέσως μετά το πέρας της φετινής τουριστικής περιόδου και αναμένεται να δώσει ώθηση στο τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή μας.



Επόμενη μέρα:
Καλό μήνα και συγγνώμη για το πρωταπριλιάτικο ψέμα.
Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να υλοποιηθεί...
Τελικά όπως είπε κάποτε κι ένας αναγνώστης μας, είμαστε πολύ καλοί για να γράφουμε μόνο ψέμματα!!!