Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Α.Π.Σ.ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» - Δελτίο τύπου οργανωτικής επιτροπής του 8ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Δρόμου «ΔΙΟΝ 2107»

 H καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών,   φορέων  και εθελοντών του 8ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Δρόμου «ΔΙΟΝ 2017» πραγματοποιήθηκε  την
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο δημαρχιακό μέγαρο Κονταριώτισσας.
Τη λιτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη του ΔΣ του Α.Π.Σ.ΔΡΟΜΕΩΝ Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο αντιδήμαρχος του Δήμου Δίου - Ολύμπου Ιωάννης Πούλιος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν.Πιερίας, της Διασωστικής ομάδας Πιερίας, του Σώματος Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών πρώην Δήμου Δίου - Ολύμπου, της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας κ.α.


Επιπλέον, παρέστησαν εθελοντές, εκπρόσωποι των δημοτικών κοινοτήτων, των πολιτιστικών, ορειβατικών, αγροτικών συλλόγων και φορέων, συλλόγων αιμοδοτών, των περιοχών από όπου διέρχεται ο αγώνας – θεσμός (Δίον, Καρίτσα, Κονταριώτισσα, Άγιος Σπυρίδων, Βροντού). 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι,  μέγας χορηγός της εκδήλωσης για μια ακόμα χρονιά ήταν τα νερά «DIOS». Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρέστησαν εκπρόσωποι των χορηγών της διοργάνωσης. Όπως είναι γνωστό μεγάλος νικητής του αγώνα ήταν ο αθλητής Γιάννης Κρέκας με 1:17:30 του STOIKOS TRAINING, ενώ στην κατηγορία των γυναικών η Δήμητρα Ιορδανίδου (ανεξάρτητη) με 1:31:52. Επιπρόσθετα με τη παρουσία τους μας τίμησαν φέτος δύο αποστολές από τη Κύπρο.(Αδελφοποιημένο Σωματείο Περικλής Δημητρίου και Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ).
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά, όλους τους χορηγούς, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , τους κατοίκους των χωριών για την άριστη συνεργασία. Το ραντεβού ανανεώνεται για την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου 2018.