Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Για την Ειδική Συνεδρίαση με θέμα των Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πριν την έναρξη της Ειδικής συνεδρίασης για την παρουσίαση των Πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Ελληνική Αυγή κατέθεσε αίτημα για
την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών από το περιφερειακό συμβούλιο. Δυστυχώς το τελικό κείμενο δεν είχε καμία σχέση με την πρότασή μας, όπου κυριάρχησαν οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση, που βρίσκονται κάτω από την ίδια κομματική στέγη, είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψηφίζουν τα μνημόνια και ευθύνονται για την εξάρθρωση του πρωτογενή τομέα και την εξαθλίωση των αγροτών. Ούτε θέλουν ούτε μπορούν να πράξουν οτιδήποτε για τον αγροτικό κόσμο.
Στην ίδια τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της απραξίας της διοίκησης Τζιτζικώστα για το έτος που πέρασε. Με μια αγωνιώδη, αλλά μάταιη προσπάθεια, τόσο ο περιφερειάρχης όσο και οι στενοί συνεργάτες του, προσπάθησαν να πείσουν για το δήθεν έργο τους με έναν ορυμαγδό από νούμερα. Μια καλοστημένη επικοινωνιακά παράσταση, με ανούσιους κομπασμούς, που δεν έπεισε ούτε και τους πιο φανατικούς φίλους τους.
Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στην τοποθέτησή της ανέδειξε τη πολιτική πλευρά του ζητήματος. καταγγέλλοντας τη διοίκηση για απλές διαχειριστικές λογικές, απόλυτα ευθυγραμμισμένες στα νεοφιλελεύθερα μνημονιακά κελεύσματα του πολιτικού τους φορέα, της Νέας Δημοκρατίας.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική ελπίδα των Ελλήνων για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω

                                        Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία