Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Δηλωση Β.Νουλέζα για την αυτόφωρη σύλληψη των δύο Δημοσιογράφων των Παραπολιτικών

Δέν συμφωνώ διόλου με την ποινικοποίηση της δημοσιογραφίας στήν Ελλάδα και τον κρατικό αυταρχισμό τρομοκράτησης και πρακτική εγκαθίδρυσης ιδιότυπου καθεστώτος εκφοβισμού της ελευθεροτυπίας και του πλουραλισμού της σκέψης και της γνώμης.
Δηλ. θα τρέμει ο Δημοσιογράφος μήπως οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ για ψύλλου πήδημα?...

Ο κ Καμένος δεν εξελέγη καταρχήν για να ανταλλάσσει τρεις και λίγο μηνύσεις και Αγωγές με εφημερίδες,αλλά να παράγει έργο σε όφελος της κοινωνίας.
Το γεγονός της αυτόφωρης σύλληψης των δύο Δημοσιογράφων παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Είναι φανερό, πασίδηλο ότι επιδιώκει να εκφοβίσει, να τρομάξει γενικότερα τον τύπο ώστε να μην ασκεί κρατική για αυτόν.
Αν κατατεθεί μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση για την ίδια υπόθεση λχ, δεν θα καθίσει στο σκαμνί λόγω της βουλευτικής και Υπουργικής ιδιότητας του
Ενδεχομένως τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και συκοφαντικής δυσφήμισης δια τού τύπου να μην αποδειχθούν υποκειμενικά και αντικειμενικά στο ακροατήριο,άραγε για τι αυτή η υπερβολή?
Αυτή η άσχημη εικόνα παραπέμπει στην στρατοκρατούμενη Τουρκία μετά το πραξικόπημα
Αν ο δημοσιογράφος παραβαίνει τους κανόνες δεοντολογίας πρέπει να τιμωρείται από τα αρμόδια όργανα πειθαρχικά πρωτίστως όχι να φυλακίζεται προκαταβολικά..
Είχε την νομική δυνατότητα εξωδικαστικά ο κ Καμένος να διαψεύσει το δημοσίευμα για τον γιο του, είτε να καταθέσει Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων για να υπερασπίσει την προσωπικότητα, τιμή και υπόληψή του ζητώντας την χορήγηση Προσωρινής Διαταγής η με Αγωγή προστασίας προσωπικότητας στα Αστικά Δικαστήρια (Τακτική Διαδικασία)με λιγότερο θόρυβο και χωρίς επίδειξη ισχύος , είναι ακραία ,φασιστική και ανησυχητική ως εκτροπή η αυτόφωρη σύλληψη με 15 Αστυνομικούς κουστωδία λες και πρόκειται για τρομοκράτες ή διαβόητους, επικίνδυνους κακοποιούς Δημοσιογράφων,να ανταγωνιζόμαστε τον παρανοϊκό Σουλτάνο Ερντογάν.
Αυτές οι χουντικές,αντιδημοκρατικές πρακτικές σίγουρα δεν θα ωφελήσουν πολιτικά τον κ Καμένο και τους ΑΝΕΛ 

Βασίλης Δ..Νουλέζας
Δικηγόρος ΑΠ