Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Επιχορήγηση στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών “Βενιαμίν” από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Την επιταγή για το β΄ εξάμηνο του 2015 της κρατικής επιχορήγησης για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου  Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ ύψους 7.759,00 ευρώ, παρέδωσε
η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στον κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο, μέλος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Με μεγάλη χαρά και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου  Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ συμβάλλοντας στην οικονομική του ενίσχυση, προκειμένου να συνεχίσει το αξιόλογο και συγκινητικό κοινωνικό έργο που επιτελεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, στοργή και αγάπη για τα παιδιά. Η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια και παραμένει προσηλωμένη σε στόχους ,  όπως είναι η προσφορά και η στήριξη σε όσους χρήζουν βοήθειας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν, ευχαρίστησε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας  για τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τονίζοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες μας  δυναμώνουν και μας  εμπνέουν να συνεχίσουμε τη σημαντική αποστολή του συλλόγου, αυτή της προσφοράς».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν σημειώνοντας, ότι ο Σύλλογος Προστασίας Ορφανών Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ με γνώμονα την ηθική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη  των παιδιών έχει ανάγκη  από τη στήριξη όλων μας  προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ιερό του ρόλο.