Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Με δύο καινούργια μηχανοκίνητα σάρωθρα ενισχύθηκε ο «στόλος» καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης

 Ενισχύεται ο «στόλος» μηχανημάτων καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας προμηθεύτηκε ακόμη δύο καινούργια μηχανοκίνητα
σάρωθρα, τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία αναμένεται να  συμβάλουν στην καθαριότητα του πάρκου και περιοχών εκτός κέντρου.


 «Επενδύουμε στην καθαριότητα. Άλλωστε η καθαριότητα, η αναβάθμιση κάθε γειτονιάς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται την περιοχή μας αποτελούν διαχρονικά για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


«Τα δύο νέα μηχανοκίνητα σάρωθρα ανανεώνουν και εκσυγχρονίζουν τον  μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο του οδοκαθαρισμού και θα βελτιώσουν αισθητά την εικόνα της πόλης, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την καθαριότητα.  Στόχος του Δήμου μας  είναι ο καθαρισμός όσο το δυνατόν περισσότερων δρόμων και πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές», τονίζει χαρακτηριστικά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης Παναγιώτης Αθανασιάδης.  


Ο Δήμος Κατερίνης διαθέτει πλέον 7 σάρωθρα οχήματα, εκ των οποίων τα τρία συμβάλουν στην καθαριότητα των Δημοτικών  Διαμερισμάτων, δύο στον καθαρισμό των πεζοδρόμων και κεντρικών σημείων της πόλης και όπως προαναφέρθηκε τα δύο τελευταία οχήματα στην καθαριότητα του πάρκου και γειτονιών της πόλης.