Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-1 (φωτογραφίες) - Γ.Βλάχος: "Καλό restart" - Ετοιμάζει έκπληξη ο Αιγινιακός

Αήττητος για έβδομο παιχνίδι στην έδρα του έμεινε ο Παναιγιάλειος, έστω και με ισοπαλία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος
«Stoiximan.gr Football League». Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 32' χάρη στο γκολ του Μπουρντουζάν, τελικά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό με 1-1. Να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, αφού στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Τόλιος.
Η ομάδα μας σήμερα είχε δύο πρόσωπα, ένα μέτριο (στο πρώτο 45λεπτο) και ένα πολύ καλό (στο δεύτερο) και μάλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει εάν οι «μελανόλευκοι» ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, κόντρα σε μια ομάδα που παρατάχθηκε εμφανώς για να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. 
Από το ξεκίνημα του ματς οι «μελανόλευκοι» προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα το δρόμο για την εστία του Τόλιου.  Πάντως στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα, οι «μελανόλευκοι» είχαν δοκάρι στο 22' με το σουτ του Γκούφα, αλλά ο Κρητικός, που πήρε το «ριμπάουντ» επιχείρησε νέο σουτ, με τον Τόλιο να διώχνει σε κόρνερ.
Κόντρα ωστόσο στη ροή του αγώνα, ο Αιγινιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Στο 32' ο Ρουμάνος επιθετικός των φιλοξενούμενων βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ «νίκησε» τον Στρέζο για το 0-1.
Το γκολ αυτό «πάγωσε» το Δημοτικό Στάδιο Αίγιου και τους 800 φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του, αφού εκεί μετρούσε φέτος ο Παναιγιάλειος πέντε ματς αήττητος, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ξεσηκώθηκαν, καθώς ο Κρητικός έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του Πατράλη, αλλά ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος δεν υπέδειξε το πέναλτι. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αιγινιακό να είναι μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος, ήταν πιο πιεστικός ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κρητικός στο 49’ έστειλε προειδοποίηση, όταν η κεφαλιά που επιχείρησε μπλόκαρε ο Τόλιος, για να φτάσουμε στο 53’, όταν ο Σκαρτσίλας θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, μετά από πάσα του Τσιλιγκίρη και με πλασέ θα παραβιάσει την εστία του Τόλιου για το 1-1.
Στο 78’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά  στην ολική ανατροπή στο σκορ, όμως ο Παπουτσογιαννόπουλος, έδιωξε την τελευταία στιγμή, πριν ο Ξόμπλιος γίνει επικίνδυνος, για την εστία του Αιγινιακού, από καλή θέση.
Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ο Αιγινιακός προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, παίζοντας κυρίως αμυντικά και με αντεπιθέσεις, με τον Παναιγιάλειο από την άλλη να «αναβάζει στροφές» και να αναζητά το γκολ που θα του έδινε το πολύτιμο «τρίποντο». Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, έστω κι αν οι φιλοξενούμενοι στο 90’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους Τόλιου, με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από κτύπημα, εκτός φάσης, σε αντίπαλό του, έπειτα από υπόδειξη του επόπτη.
Το τελικό σφύριγμα του Μαρκαντωνάτου, από το σύνδεσμο Ηλείας, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ένα σκορ που κράτησε τον Παναιγιάλειο αήττητο στην έδρα του για έβδομο ματς. Από την άλλη ο Αιγινιακός στο ντεμπούτο του Γιάννη Βλάχου στον πάγκο, έπειτα από δύο σερί ήττες πήρε θετικό αποτέλεσμα, αλλά βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



«Καλό restart»

«Καλό restart»
Ο Γιάννης Βλάχος δεν είχε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού.
Για restart του Αιγινιακού έκανε λόγο ο προπονητής, Γιάννης Βλάχος που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο. Συγκεκριμένα, είπε μετά την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Παναιγιάλειο:
«Ευχαριστούμε τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία, τον κύριο Ρέλλα με τον οποίο έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και την οικογένεια του Παναιγιαλείου. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα restart στη φετινή χρονιά. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά χωρίς να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο ακολουθήσαμε το πλάνο αρκετά καλά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό. Εκμεταλλευτήκαμε κάποιους χώρους στο επιθετικό τρίτο και σε μία από αυτές τις φάσεις πετύχαμε το γκολ.
Έχω την αίσθηση ότι το δικαιούμασταν με την έως τότε εικόνα του παιχνιδιού. Έχω δει παιχνίδια στο Αίγιο και είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να σταθούν απέναντι στον Παναιγιάλειο όπως σταθήκαμε εμείς στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα που, σίγουρα, δεν μας αρέσει. Ανέβασε και ο Παναιγιάλειος την απόδοσή του. Τα παιδιά μπήκαν με πολύ περισσότερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς δεν ήμασταν τόσο καλά.
Είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί μας προβλημάτισε έντονα. Δεν μπορέσαμε να έχουμε ούτε κατά το ήμισυ την εικόνα του πρώτου μέρους. Δεν βγάλαμε την πίεση που θέλαμε στον Καζναφέρη και τον Μπούζα στο κέντρο. Έτσι, είχε αρκετή ώρα τη μπάλα ο Παναιγιάλειος και μας πίεσε. Δεχτήκαμε το γκολ. Περιμέναμε αντίδραση, αλλά από την ομάδα μας δεν την είδαμε.
Για μια ομάδα που προέρχεται από αυτό το σερί, το γεγονός ότι κρατήσαμε τον πόντο ως το τέλος είναι πολύ θετικό. Εδώ έχουν χάσει ομάδες με πολύ μεγαλύτερους στόχους από εμάς. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό restart».
Ο Μάνος Πατράλης είπε:
«Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ξεκινήσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε περισσότερες φάσεις από τον Παναιγιάλειο. Στο δεύτερο δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να το δεχτούμε τόσο νωρίς και μείναμε από δυνάμεις».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS
http://www.footballleaguenews.gr

Ετοιμάζει έκπληξη ο Αιγινιακός


Ετοιμάζει έκπληξη ο Αιγινιακός
Τη μεσαία γραμμή θα ενισχύσει η ομάδα του Αιγινίου με μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας.
Την Τρίτη (31/1) θα πέσει η αυλαία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στον Αιγινιακό ετοιμάζονται για διπλή ενίσχυση της τελευταίας στιγμής.
Σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτες βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» και σύμφωνα με πληροφορίες του FL News μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Βλάχου θα ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς μετά την αποβολή του Θανάση Τόλιου στον τελευταίο αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, άλλαξαν τα αρχικά πλάνα και κρίθηκε αναγκαίο να αποκτηθεί ένας Έλληνας πορτιέρο.
Η έκπληξη όμως αναμένεται να γίνει στη μεσαία γραμμή. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πολύ κοντά σε ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα πρώτης κατηγορίας του εξωτερικού και η απόκτησή του αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.
Από εκεί και πέρα, στο Αιγίνιο υπάρχει ικανοποίηση για τον βαθμό που πήρε η ομάδα κόντρα στον Παναιγιάλειο και άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη (1/2), αφού τη Δευτέρα (30/1) οι παίκτες του Αιγινιακού έκαναν αποφόρτιση στο βοηθητικό γήπεδο και την Τρίτη (31/1) το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει ρεπό.
http://www.footballleaguenews.gr/