Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

  «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ»

ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΔΙΟΝΥΣΗ Α.ΠΑΣΧΑΛΗ» διά της νομικής συμβούλου κ. Ιωάννας Παπαδιαμαντή, παρέδωσε στα γραφεία της φιλοπτώχου συλλόγου Αγ. Μαρίνας Λιτοχώρου δέματα με προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής καθώς και τρόφιμα. 


Το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΔΙΟΝΥΣΗ Α.ΠΑΣΧΑΛΗ», στα πλαίσια της βοήθειας στο συνάνθρωπο, επιδιώκει να συμβάλει στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της Ελληνικής κοινωνίας, οι οποίες πλήττονται ακόμη περισσότερο από τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας. 


Στόχος μας είναι να ανακουφίσουμε τους πληγέντες που λόγω κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων στερούνται βασικών παροχών,χωρίς να θιγεί η ανθρώπινη υπόσταση και αξία τους.


«Μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με αισιοδοξία», δήλωσε η κ. Ι. Παπαδιαμαντή. 


Η παράδοση των δεμάτων πραγματοποιήθηκε  παρουσία της προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της φιλοπτώχου, οι οποίες ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη για την ευγενική συνδρομή του. Τα δέματα θα διανεμηθούν με πρωτοβουλία των κυριών της φιλοπτώχου Αγ.Μαρίνας και με μέριμνα του ιδρύματος, θα αντιστοιχούν δύο σε κάθε οικογένεια.


Η κ. Ι. Παπαδιαμαντή αναφέρθηκε στη δράση του Ιδρύματος, η οποία σκοπό έχει την ανακούφιση των συνανθρώπων που πάσχουν με αίσθημα ευθύνης και αλτρουϊσμού.