Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Λευτέρης Αυγενάκης "Η Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης αποτελεί παράδειγμα και για τις υπόλοιπες οργανώσεις μας ανά την Ελλάδα"

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2016
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Φίλες και Φίλοι,
Μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Η δραστηριότητα της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης αποτελεί παράδειγμα και για τις υπόλοιπες οργανώσεις μας ανά την Ελλάδα. Από την ανάληψη των καθηκόντων σας έως σήμερα έχετε επιδείξει αξιέπαινο έργο ιδιαίτερα αισθητό στην τοπική σας κοινωνία.
Ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται με τα εγκαίνια των νέων σας γραφείων. Δυστυχώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι μαζί σας. Παίρνουμε ενέργεια από τη δημιουργικότητά σας και συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα για να αλλάξουμε πολιτική σελίδα στη χώρα μας στηρίζοντας τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της ενεργοποίησης της τοπικής σας κοινωνίας στον κοινό αγώνα για να επιτύχουμε την πολιτική αλλαγή.
Η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται με αποφασιστικά βήματα καθημερινά. Ενδεικτικά αναφέρω τη δράση «Κανένας στο Περιθώριο», υπό την αιγίδα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα. Ήδη, έχουν γίνει επισκέψεις σε πάνω από 400 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλους τους νομούς, σε όλη τη χώρα. Στόχος μας να συνομιλήσουμε με τους πρωτεργάτες της κοινωνικής συνοχής και προσφοράς, να καταγράψουμε τα προβλήματά τους και να μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία στη Γραμματεία Προγράμματος. Η κοινωνική αυτή εξόρμηση στηρίζεται στον πηγαίο ενθουσιασμό και στον εθελοντισμό εκατοντάδων στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον, προχωράμε στην δημιουργική ΑΝΑΝΕΩΣΗ του κόμματός μας απευθυνόμενοι σε όλους αυτούς που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων. Σταματάμε τα «κλειστά συστήματα» και ανοιγόμαστε στην κοινωνία για να βρούμε εκείνα τα στελέχη που πραγματικά μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης. Ήδη σήμερα έχουμε παραλάβει περισσότερα από 1.000 αξιολογότατα βιογραφικά συμπολιτών μας που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια.
Από την πρώτη στιγμή, δεσμευτήκαμε να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας. Μέσω της κάρτας μέλους η Νέα Δημοκρατία, συγκροτεί ένα αξιόπιστο μητρώο μελών με προφανή πλεονεκτήματα όπως η άμεση συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες, συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις, ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα. Επιπλέον η παράταξή μας αποκτά το πλέον διάφανο μηχανισμό χρηματοδότησης των πολιτικών της δράσεων, χωρίς τη δημιουργία επιπλέον χρεών.
Σε αυτές τις πρωτοβουλίες καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης να είναι παρόντες.
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες που λαμβάνετε και ευελπιστώ σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και από κοντά.

Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ν. Ηρακλείου