Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ENERGETAB 2016 της Πολωνίας

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Ενέργειας
ENERGETAB 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 στην πόλη Bielsko – Biala της Πολωνίας.


     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της διείσδυσης  στην ανερχόμενη  αγορά της Πολωνίας παρουσίασε τα προϊόντα της στο stand:R16.  Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Δημήτριος Λακασάς και ο αντιπρόσωπός της στην Πολωνία, κ. Γιώργος Αθανασιάδης  CEO OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA, οι οποίοι παρουσίασαν στους επισκέπτες την πορεία της εταιρείας, εστιάζοντας κυρίως στα νέα προϊόντα με τεχνολογία LEDs που έχουν σκοπό της εξοικονόμηση ενέργειας και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους. Το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δέχθηκε επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, οι οποίο έσπευσαν να δουν τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της εταιρείας.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».