Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΘΕΡΜΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Έβαλαν... γκολ στο γκρίζο!


Ενσωματωμένη εικόνα 2

Μπάλα για... καλό σκοπό έπαιξαν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Πιερία και άλλες περιοχές της Ελλάδας στο πλαίσιο της δράσης της ΝΔ “Κανένας στο περιθώριο”.

Ενσωματωμένη εικόνα 5

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Κατερίνης και τους παλαίμαχους του Πιερικού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου στο Α’ ΔΑΚ με σύνθηκα “Βάζουμε... γκολ στο γκρίζο” πρόσφερε πολλά γκολ, μοναδικό θέαμα και το κυριότερο μια σημαντική οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του Ιωσήφ Παπανικολάου που ένα χρόνο πριν είδε το σπίτι της να καίγεται ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Ενσωματωμένη εικόνα 6

Την πρωτοβουλία της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης “αγκάλιασαν” εκατοντάδες πολίτες αγοράζοντας εισιτήριο για τον αγώνα ακόμη κι αν κάποιοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο γήπεδο. 

Ενσωματωμένη εικόνα 4

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν ανταπόκριση των βουλευτών, των πολιτευτών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα της ΔΗΜΤΟ για συμμετοχή στο αγώνα με τους δύο κόουτς, τη Μαρία Αντωνίου βουλευτή Καστοριάς και τον Ηλία Πλιόγκα, Υπεύθυνο Οργανωτικού ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας να έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους για να ενισχύσουν την αγωνιστικότητα της ομάδας.

Ενσωματωμένη εικόνα 3

Ανάμεσα σε αυτούς που... ίδρωσαν τη φανέλα ήταν ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού και Αξιολόγησης Στελεχών Χρίστος Βλαχοκώστας, ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος Άνθιμος Αμανατίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πιερίας Στέφανος Μπιτόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Δημήτρης Μπέης, Κλεόβουλος Θεοτόκης και Φώντας Μπαραλιάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Κώστας Λάλλας, ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Ναούμ Ευαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Στέφανος Τζιτζιλής, Παναγιώτης Καρακούσης και Βασίλης Τζάγκας. Δεν φόρεσαν τη  μπλε φανέλα αλλά εμψύχωσαν με την παρουσία τους την ομάδα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης και ο τομεάρχης ΝΔ Πιερίας Λευτέρης Κλώνος. 

Ενσωματωμένη εικόνα 12

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο πρώην Υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η πρόεδρος του ΙΚΥ Έφη Μπάσδρα και το μέλος της ΠΕ ΝΔ, Λευτέρης Μωυσιάδης. 

Ενσωματωμένη εικόνα 11

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με το εντυπωσιακό σκορ 6-1 υπέρ των παλαίμαχων του Πιερικού που δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν έναντι των αντιπάλων τους. Το γκολ τη τιμής  για την ομάδα της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης σημείωσε ο πρόεδρός της Σπύρος Κουλκουδίνας.

Ενσωματωμένη εικόνα 10

Αμέσως μετά τον αγώνα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ο κ. Κουλκουδίνας παρέδωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε στον Ιωσήφ Παπανικολάου ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια.

Ενσωματωμένη εικόνα 9

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΕΠΣ Πιερίας και του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης.

Ενσωματωμένη εικόνα 8

Οι επιχειρήσεις που υποστήριξαν τον φιλανθρωπικό αγώνα: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ DISCOUNT STORE, THE PARTNERS Χάιδω Παπαχατζή, Τυπογραφείο Αμανατίδης, Μαλάμος Γεώργιος Τσίπουρο Κ. Μηλιά, SMILE MARKET Κ. Μηλιά, Αρτοποιείο Χρήστος Χανδόλιας- Δημήτρης Αγγελάκης, Γεωργικά Φάρμακα Νικόλαος Μπουρονίκος, NEOSTROM- Ιωάννης Μπίρτσης, Ταβέρνα ΜΑΓΕΙΡΑΚΟΣ.

Ενσωματωμένη εικόνα 7

Για τη ΔΗΜΤΟ Κατερίνης
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ
Βότση 9, 60134 Κατερίνη
tel. 6945776775 – 6940614685
 dimtokaterinis        dimtokaterinis.blogspot.com