Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: "Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί"

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης ενδιαφέρεται για την αναμόρφωση του μαθήματος των θρησκευτικών αλλά δεν δείχνει την ανάλογη προσοχή στους μαθητές που κάνουν μάθημα
σε παγκάκι, όπως επίσης και το ότι ένας εκπαιδευτικός τα κάνει όλα, προκειμένου να κρυφτούν οι τεράστιες ελλείψεις και τα κενά που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες.
Η αναμόρφωση της διδασκαλίας των Θρησκευτικών δεν πρέπει να συμβαδίζει με την υποβάθμιση της διδασκαλίας της Ορθοδοξίας και με τη δημιουργία σύγχυσης στους μαθητές.
Η Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων δεν δύναται να αμφισβητείται, ούτε φυσικά να προσβάλλεται η Ορθόδοξη πίστη και παράδοση του Ελληνικού λαού.
Οι προσωπικές εμμονές, ιδεοληψίες και στείρες προκαταλήψεις του Υπουργού Παιδείας, στην αλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών, δεν σέβονται τη βούληση των Ελλήνων πολιτών.
Μήπως το γεγονός αυτό συνιστά μεθοδευμένη μετατόπιση του ενδιαφέροντος σε θέματα που αναδύονται εκ του μηδενός και σκοπίμως, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την ουσία των πραγματικών και καυτών προβλημάτων που ταλανίζουν την Εκπαίδευση και όχι μόνο;
Τον κατήφορο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ο χρόνος της διακυβέρνησής τους φτάνει στο τέλος της. Η «αριστερά» θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για πολλά χρόνια.
                                                                                    Ο Γραμματέας, υπ. Παιδείας
                                                                                        Ευαγγελόπουλος Ναούμ