Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τρεις(3) νέες μηνύσεις κατά όσων άσκησαν νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από 2009 και έπειτα, Δήλωση πολιτικής ανυπακοής και στάσης πληρωμών

Σήμερα κατατέθηκαν 3 μηνυτήριες αναφορές με ίδιο περιεχόμενο, οι οποίες αφορούν εγκλήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα. Η μια είναι της Άννας Πασχαλίδου (Γ16|447) και έχει ως εξής:


ΑΝΑΦΟΡΑ

ΤΗΣ
ΑΝΝΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ
ΔΕΗ ( ΑΡ.ΠΑΡΟΧΗΣ …………………………………… ), ΔΕΥΑ ( ΑΡ.ΑΡΟΧΗΣ ………………………………. ), ΔΟΥ………………………………………, ΑΦΜ ………………………….
ΠΡΟΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
ΚΟΙΝ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΚΗΣΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/10/2009  ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΔΟΥ, ΔΕΗ ΔΕΥΑ, ΔΗΜΟΣ, ΜΜΕ
ΘΕΜΑ:
1)  ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ) ΑΠΟ ΤΙΣ 4/10/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
2) ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
3) ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ, ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
Κύριε Εισαγγελέα
Σαν Έλλην- ιδα πολίτης είναι χρέος μου να υπερασπιστώ την πατρίδα μου με κάθε μέσον.
Στις 4/10/2009 διεξήχθησαν οι βουλευτικές εκλογές και ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος παρακούοντας την εντολή του Ελληνικού λαού και καταπατώντας το σύνταγμα, επέτρεψε να :
α) παραχωρηθεί η Εθνική κυριαρχία της χώρας μου με την υπογραφή της διακρατικής δανειακής σύμβασης η οποία υπογράφηκε από τον τότε υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στις 8/5/2010, που καθιστά την χώρα μου υπό κατοχή ΚΑΙ
β) να επιβληθούν στον λαό δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας τα οποία ο ίδιος υπουργός οικονομικών συμφώνησε με τους δανειστές στις 3/5/2010 όταν υπέγραψε το «Μνημόνιο Συνεννόησης» της Ελληνικής Δημοκρατίας με κράτη της ευρωζώνης και έπειτα του ΔΝΤ.
Από τότε και έως τώρα, η κρατική εξουσία συνέχισε την ίδια τακτική /πολιτική, με καταστροφικά αποτελέσματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Από το 2010 λοιπόν και έπειτα, έχω αγωνιστεί εγώ και χιλιάδες συμπολίτες μου ενάντια στην προδοσία, με όλους τους τρόπους σύμφωνα με το σύνταγμα ( Διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, απεργίες, καταγγελίες, ψήφο κλπ).
Όμως επειδή οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι έχουν όλη την δύναμη και την εξουσία που τους παρέχει ο τίτλος και λόγω της δήθεν ασυλίας του τίτλου τους, δεν σταματήσαν ποτέ.
Και λέω δήθεν, διότι δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Ελληνικό Λαό που είναι κυρίαρχος αφού όλες οι εξουσίες πηγάζουν από αυτόν και είναι για αυτόν βάσει συντάγματος, ούτε να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, ούτε να μην λαμβάνουν υπόψιν τους αγώνες διαμαρτυρίας του Ελληνικού Λαού απέναντι στην προδοσία της Πατρίδας μας, ούτε να λάβουν δάνεια μαμούθ για προσωπικό τους όφελος και των τραπεζών, ούτε να φορτώσουν το επονείδιστο, δυσβάσταχτο χρέος τους στον Ελληνικό Λαό, ούτε να μην δικάζονται για εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Χώρας μου και όχι μόνο.
Οι βουλευτές είναι μόνο για να νομοθετούν σύμφωνα με το σύνταγμα, οι Υπουργοί να εκτελούν πάλι σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ορκίζεται και αυτός να φυλάσσει το σύνταγμα και τους νόμους, είναι υποχρεωμένος να μεριμνά για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετήσει το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού (κάτι που έχουν υποχρέωση όλοι τους, πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές που για αυτό τον λόγο τους δίνει εξουσία με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός και μόνο για αυτό) και το δε δικαστικό σώμα, να δικάζει και αυτό με τους νόμους που συμφωνούν με το Σύνταγμα.
Βάσει του συντάγματος και ο ίδιος ο Πρόεδρος ευθύνεται οπωσδήποτε και λογοδοτεί για Εσχάτη Προδοσία, ή παραβίαση, με πρόθεση του Συντάγματος. Αυτό σημαίνει ότι ούτε αυτός, ούτε οι προαναφερόμενοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σταματούνε τους αγώνες μας.
Επειδή η εθνική κυριαρχία ούτε σε καιρό πολέμου δεν παραχωρείται. Μόνο κατακτιέται!!
Επειδή αυτοί σε περίοδο Ειρήνης εκχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία και μάλιστα με χρηματικό αντάλλαγμα ήτοι των υπέρογκο και αδικαιολόγητο δανεισμό τους, που σημαίνει ότι τελέστηκε το επαχθέστερο όλων των εγκλημάτων αυτό της εσχάτης προδοσίας.
Επειδή κάθε οφειλή που χρεώνουν στον Ελληνικό λαό είναι δυσβάσταχτη, αντισυνταγματική και άδικη, κάτι που δεν συμφωνεί με άρθρα του συντάγματος και των νόμων που λένε ότι οι φόροι, οι εισφορές και τα τέλη, είναι είτε έμμεσα είτε άμεσα ανταποδοτικοί και ότι όλοι οι Έλληνες συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους, αλλά στην προκειμένη ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνάμεις μας και δεν υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα. (Βλ. Ανεργία, κλείσιμο επιχειρήσεων, συστήματα υγείας, ασφάλειας, απονομής δικαίου, παιδείας κ.λ.π)
Επειδή παραβιάζεται διαρκώς το άρθρο 2 του Συντάγματος που λέει ότι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
Επειδή δεν σεβάστηκαν την βούληση του Ελληνικού Λαού από το 2009 έως σήμερα το 2016 που εξαπατώντας τον ελληνικό λαό του υπόσχονταν από περίπτωση σε περίπτωση έξοδο από την κρίση ή από τα μνημόνια και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, και
Επειδή αντ αυτού φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, τον εξαθλιώσαν, πρόσβαλλαν την αξιοπρέπεια του, του προκαλέσανε ηθική βλάβη, ξεπουλημό της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, ψυχική και σωματική βλάβη, μη επαρκή σίτιση, μη επαρκή θέρμανση λόγω αδυναμίας πληρωμής πετρέλαιου η οποιουδήποτε άλλου θερμαντικού μέσου όπως επίσης και διακοπές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης κάτι που ανήκουνε στα κοινωνικά αγαθά και δεν θα έπρεπε να ισχύουν οι διακοπές τους για να έχουμε μια υγιή και αξιοπρεπή διαβίωση.
Επειδή προκάλεσαν βλάβες τόσο στην ψυχική όσο και στην σωματική υγεία των πολιτών και των οικογενειών αυτών, που το κράτος είναι υποχρεωμένο να μεριμνά για αυτό.
Επειδή γίνεται κατάχρηση της εξουσίας από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κοινωνικών αγαθών απαραίτητων για την υγεία των πολιτών, που φυσικά δεν επιτρέπεται καταχρηστική άσκηση δικαιώματος ( αρθ. 25 Σ).
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ
ότι τελικά αναγκάστηκα να αντιστέκομαι με μόνα όπλα
1) την ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, που με ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο-ενάντια στην βούληση του Ελληνικού λαού- υπέγραψαν και 
2)  την ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ οποιασδήποτε οφειλής μου προς την πολιτεία, για να εκφράσω την Άρνηση Συμμετοχής – Άρνηση Συναίνεσης μου στη Προδοσία της χώρας μου.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ
ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ !
ΑΣΚΗΣΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Ή ΕΓΩ Ή ΑΥΤΟΙ !


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ